pendik escort bayan
ak

Niğde'de "Huzurlu Sokak" Uygulaması

23.04.2019 - 16:23, Güncelleme: 23.04.2019 - 16:23
 

Niğde'de "Huzurlu Sokak" Uygulaması

NİĞDE (AA) - Niğde'de "Huzurlu Sokak" uygulaması yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Huzurlu Sokak" uygulaması kapsamında park, okullar civarı,...

NİĞDE (AA) - Niğde'de "Huzurlu Sokak" uygulaması yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Huzurlu Sokak" uygulaması kapsamında park, okullar civarı, kafeler, internet ve oyun salonları ile ana kavşak, meydan, park, alışveriş merkezi gibi yerlerde uygulama yaptı.36 ekipte yaklaşık 200 personelin görev aldığı uygulamada, 690 kişinin genel bilgi taraması yapıldı, 2 araç sorgulandı, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan bir şüpheli yakalandı.Öte yandan ekipler, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslara yönelik 9 kişiyi yakaladı.Zanlılardan 2'si işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de "Huzurlu Sokak" uygulaması yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Huzurlu Sokak" uygulaması kapsamında park, okullar civarı,...

NİĞDE (AA) - Niğde'de "Huzurlu Sokak" uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Huzurlu Sokak" uygulaması kapsamında park, okullar civarı, kafeler, internet ve oyun salonları ile ana kavşak, meydan, park, alışveriş merkezi gibi yerlerde uygulama yaptı.

36 ekipte yaklaşık 200 personelin görev aldığı uygulamada, 690 kişinin genel bilgi taraması yapıldı, 2 araç sorgulandı, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan bir şüpheli yakalandı.

Öte yandan ekipler, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslara yönelik 9 kişiyi yakaladı.

Zanlılardan 2'si işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.