pendik escort bayan
ak

Niğde'de Helikopter Kazası: 1 Şehit, 1 Yaralı

20.09.2017 - 15:58, Güncelleme: 20.09.2017 - 15:58
 

Niğde'de Helikopter Kazası: 1 Şehit, 1 Yaralı

NİĞDE (AA) - Niğde'de helikopter pervanesinin çarpması sonucu bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Niğde Polis Meslek Yüksek...

NİĞDE (AA) - Niğde'de helikopter pervanesinin çarpması sonucu bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim amaçlı kullanılan helikopter, okulun pistine iniş yaptı. İniş sonrası helikopterin pervanesinin çarpması sonucu eğitmen olarak görev yapan özel harekat polisi Abdullah Yıldırım (27) şehit oldu.Bacağından hafif yaralanan özel harekat polisi Azim Doğan (25) ise Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de helikopter pervanesinin çarpması sonucu bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Niğde Polis Meslek Yüksek...

NİĞDE (AA) - Niğde'de helikopter pervanesinin çarpması sonucu bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim amaçlı kullanılan helikopter, okulun pistine iniş yaptı. İniş sonrası helikopterin pervanesinin çarpması sonucu eğitmen olarak görev yapan özel harekat polisi Abdullah Yıldırım (27) şehit oldu.

Bacağından hafif yaralanan özel harekat polisi Azim Doğan (25) ise Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.