pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de "Hançer" Operasyonu

10.11.2017 - 11:18, Güncelleme: 10.11.2017 - 11:18
 

Niğde'de "Hançer" Operasyonu

Sosyal medyadan kesici alet satışı yapan 5 kişi gözaltına alındı

NİĞDE (AA) - Niğde'de, sosyal medyadan kesici alet satışı yapanlara yönelik "hançer" adı verilen operasyonda, 5 zanlı gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, sosyal medya üzerinden bıçak, kılıç ve hançer gibi kesici aletler ile biber gazı satışı yapanlara yönelik çalışma başlattı.İstihbarat çalışmaları sonucu 4 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 5 kişi, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefet ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.Zanlılardan birine ait olduğu belirlenen depodaki aramada, 2 milyon lira olduğu belirtilen bıçak, kılıç ve hançer gibi çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Sosyal medyadan kesici alet satışı yapan 5 kişi gözaltına alındı

NİĞDE (AA) - Niğde'de, sosyal medyadan kesici alet satışı yapanlara yönelik "hançer" adı verilen operasyonda, 5 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, sosyal medya üzerinden bıçak, kılıç ve hançer gibi kesici aletler ile biber gazı satışı yapanlara yönelik çalışma başlattı.

İstihbarat çalışmaları sonucu 4 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 5 kişi, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefet ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Zanlılardan birine ait olduğu belirlenen depodaki aramada, 2 milyon lira olduğu belirtilen bıçak, kılıç ve hançer gibi çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.