pendik escort bayan
ak

Niğde'de Fetö/pdy Davası

24.01.2017 - 13:03, Güncelleme: 24.01.2017 - 13:03
 

Niğde'de Fetö/pdy Davası

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan 7 emniyet mensubunun yargılanmasına başlandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 7 emniyet mensubu, hakim karşısına çıktı.Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu emniyet mensuplarından eski İl Koordinasyon Şube Müdürü E.K, komiser E.I, komiser yardımcısı A.Ü, polis memurları M.A, E.D, ve A.İ. ile sanık yakınları ve avukatları hazır bulundu. Kırşehir Cezaevinde tutuklu polis memuru R.E. ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı. "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılanan sanıklara, Zaman Gazetesi abonesi olup olmadıkları, Bank Asya'da hesaplarının bulunup bulunmadığı, örgüte bağış yapıp yapmadıkları ve telefonlarında "ByLock"u kullanıp kullanmadıkları soruldu.Haklarındaki suçlamaları reddeden sanıklar, tahliyelerini talep etti.Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.
"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan 7 emniyet mensubunun yargılanmasına başlandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 7 emniyet mensubu, hakim karşısına çıktı.

Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu emniyet mensuplarından eski İl Koordinasyon Şube Müdürü E.K, komiser E.I, komiser yardımcısı A.Ü, polis memurları M.A, E.D, ve A.İ. ile sanık yakınları ve avukatları hazır bulundu.

Kırşehir Cezaevinde tutuklu polis memuru R.E. ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı.

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılanan sanıklara, Zaman Gazetesi abonesi olup olmadıkları, Bank Asya'da hesaplarının bulunup bulunmadığı, örgüte bağış yapıp yapmadıkları ve telefonlarında "ByLock"u kullanıp kullanmadıkları soruldu.

Haklarındaki suçlamaları reddeden sanıklar, tahliyelerini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.