pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Dolandırıcılık İddiası

10.08.2018 - 16:18, Güncelleme: 10.08.2018 - 16:18
 

Niğde'de Dolandırıcılık İddiası

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir esnaf, dolandırıcılar tarafından açılan sahte PTT hesabına girince dolandırıldı.Alınan bilgiye göre, Ata Sanayi'de esnaflık...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir esnaf, dolandırıcılar tarafından açılan sahte PTT hesabına girince dolandırıldı.Alınan bilgiye göre, Ata Sanayi'de esnaflık yapan Harun Yılmaz, hesabına gelen havaleyi görmek için PTT'nin internet sitesine girdi. Telefonuna tek kullanımlık şifrenin gelmemesi ve hesabındaki 31 bin 250 liranın olmadığını gören Yılmaz, durumu PTT yetkililerine bildirdi.Yetkililerden paranın başka bir hesaba aktarıldığını öğrenen Yılmaz, Cumhuriyet Savcılığına ve Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.PTT yetkilileri ise sitelerinin güvenli olduğunu belirterek, vatandaşların açılan sahte hesaplara güvenmemelerini ve dikkatli olmalarını istedi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de bir esnaf, dolandırıcılar tarafından açılan sahte PTT hesabına girince dolandırıldı.Alınan bilgiye göre, Ata Sanayi'de esnaflık...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir esnaf, dolandırıcılar tarafından açılan sahte PTT hesabına girince dolandırıldı.

Alınan bilgiye göre, Ata Sanayi'de esnaflık yapan Harun Yılmaz, hesabına gelen havaleyi görmek için PTT'nin internet sitesine girdi.

Telefonuna tek kullanımlık şifrenin gelmemesi ve hesabındaki 31 bin 250 liranın olmadığını gören Yılmaz, durumu PTT yetkililerine bildirdi.

Yetkililerden paranın başka bir hesaba aktarıldığını öğrenen Yılmaz, Cumhuriyet Savcılığına ve Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.

PTT yetkilileri ise sitelerinin güvenli olduğunu belirterek, vatandaşların açılan sahte hesaplara güvenmemelerini ve dikkatli olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.