pendik escort bayan
ak

Niğde'de Dolandırıcılık Engellendi

21.03.2018 - 16:43, Güncelleme: 21.03.2018 - 16:43
 

Niğde'de Dolandırıcılık Engellendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilerin, banka ve postaneye para yatırmalarını istediği 3 kişinin dolandırılması...

NİĞDE (AA) - Niğde'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilerin, banka ve postaneye para yatırmalarını istediği 3 kişinin dolandırılması ekiplerce engellendi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri, banka ve postaneye yüksek miktarda para yatırmaya çalışan 3 kişiyi şüphe üzerine takibe aldı.Yapılan araştırmalarda, 125 bin avro, 15 bin ve 20 bin lira yatırmaya çalışan 3 kişinin, kendini polis ve savcı olarak tanıtanların talimatıyla hareket ettiğini belirledi.Vatandaşları dolandırılmaktan kurtaran ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilerin, banka ve postaneye para yatırmalarını istediği 3 kişinin dolandırılması...

NİĞDE (AA) - Niğde'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilerin, banka ve postaneye para yatırmalarını istediği 3 kişinin dolandırılması ekiplerce engellendi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri, banka ve postaneye yüksek miktarda para yatırmaya çalışan 3 kişiyi şüphe üzerine takibe aldı.

Yapılan araştırmalarda, 125 bin avro, 15 bin ve 20 bin lira yatırmaya çalışan 3 kişinin, kendini polis ve savcı olarak tanıtanların talimatıyla hareket ettiğini belirledi.

Vatandaşları dolandırılmaktan kurtaran ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.