pendik escort bayan
ak

Niğde'de Cezaevinde Tatbikat

18.04.2018 - 14:28, Güncelleme: 18.04.2018 - 14:28
 

Niğde'de Cezaevinde Tatbikat

NİĞDE (AA) - Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda isyan ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.Senaryo gereği, cezaevinden 112 Acil Servis'e yangın...

NİĞDE (AA) - Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda isyan ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.Senaryo gereği, cezaevinden 112 Acil Servis'e yangın ve isyan ihbarında bulunuldu. Ardından polis telsizinden anons geçilerek ekiplerin ivedi bir şekilde olay yerine intikali sağlandı.Cezaevine kısa sürede gelen itfaiye, AFAD ekipleri, yangını söndürdü. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri de herhangi bir isyana karşı cezaevi içerisi ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.Niğde Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Ceza Tevkifevleri Genel Müdürülüğünün talimatları doğrultusunda yılda iki defa tüm ceza infaz kurumlarında genel tatbikat uygulaması yapıldığı hatırlatıldı.Bu kapsamda Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tatbikat yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Tatbikat uygulaması kapsamında tüm emniyet, jandarma, sağlık ve itfaiye birimleri aynı anda yangın ve isyan senaryosuyla arandı. Birimlerin ceza infaz kurumuna intikal süresi ve diğer tedbirler aynı anda değerlendirildi. Tatbikat başarı ile sonuçlanmış ve herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır."
NİĞDE (AA) - Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda isyan ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.Senaryo gereği, cezaevinden 112 Acil Servis'e yangın...

NİĞDE (AA) - Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda isyan ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Senaryo gereği, cezaevinden 112 Acil Servis'e yangın ve isyan ihbarında bulunuldu. Ardından polis telsizinden anons geçilerek ekiplerin ivedi bir şekilde olay yerine intikali sağlandı.

Cezaevine kısa sürede gelen itfaiye, AFAD ekipleri, yangını söndürdü. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri de herhangi bir isyana karşı cezaevi içerisi ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Ceza Tevkifevleri Genel Müdürülüğünün talimatları doğrultusunda yılda iki defa tüm ceza infaz kurumlarında genel tatbikat uygulaması yapıldığı hatırlatıldı.

Bu kapsamda Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tatbikat yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tatbikat uygulaması kapsamında tüm emniyet, jandarma, sağlık ve itfaiye birimleri aynı anda yangın ve isyan senaryosuyla arandı. Birimlerin ceza infaz kurumuna intikal süresi ve diğer tedbirler aynı anda değerlendirildi. Tatbikat başarı ile sonuçlanmış ve herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.