pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Çatı Yangını

11.07.2019 - 23:38, Güncelleme: 11.07.2019 - 23:38
 

Niğde'de Çatı Yangını

İş yerinin bacasında çıkan ve çatıya sıçrayan yangın söndürüldü

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir restoranın bacasında çıkıp bulunduğu apartmanın çatısına sıçrayan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldüDr. Sami Yağız Caddesi'ndeki bir restoranın baca kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bacadan iş yerinin bulunduğu apartmanın çatı kısmına sıçradı. Bacadan duman çıktığını görenler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen ekipler, yangına hemen müdahale ederek her ihtimale karşı apartmandakileri tahliye etti. Yangının diğer apartmanlara sıçramaması için tedbir alan ekipler, iki saat süren çalışmayla alevleri söndürdü.
İş yerinin bacasında çıkan ve çatıya sıçrayan yangın söndürüldü

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir restoranın bacasında çıkıp bulunduğu apartmanın çatısına sıçrayan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü

Dr. Sami Yağız Caddesi'ndeki bir restoranın baca kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bacadan iş yerinin bulunduğu apartmanın çatı kısmına sıçradı.

Bacadan duman çıktığını görenler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, yangına hemen müdahale ederek her ihtimale karşı apartmandakileri tahliye etti. Yangının diğer apartmanlara sıçramaması için tedbir alan ekipler, iki saat süren çalışmayla alevleri söndürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.