pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Aranan 7 Kişi Sandık Başında Yakalandı

26.06.2018 - 15:13, Güncelleme: 26.06.2018 - 15:13
 

Niğde'de Aranan 7 Kişi Sandık Başında Yakalandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de çeşitli suçlardan aranan 7 kişi, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemlerinin ardından gözaltına...

NİĞDE (AA) - Niğde'de çeşitli suçlardan aranan 7 kişi, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemlerinin ardından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, oy kullanma merkezlerinde ve çevresinde geniş önlem aldı.Oy kullanmak için okullara giden ve "tehdit, borç yükümlülüğünün ihlali, nafaka hükümlerinin ihlali, basit yaralama ve vergi kanununa muhalefet" suçlarından haklarında arama kararı olduğu tespit edilen 7 kişi, oy kullanma işlemlerinin ardından gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla salıverildi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de çeşitli suçlardan aranan 7 kişi, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemlerinin ardından gözaltına...

NİĞDE (AA) - Niğde'de çeşitli suçlardan aranan 7 kişi, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemlerinin ardından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, oy kullanma merkezlerinde ve çevresinde geniş önlem aldı.

Oy kullanmak için okullara giden ve "tehdit, borç yükümlülüğünün ihlali, nafaka hükümlerinin ihlali, basit yaralama ve vergi kanununa muhalefet" suçlarından haklarında arama kararı olduğu tespit edilen 7 kişi, oy kullanma işlemlerinin ardından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.