pendik escort bayan
ak

Niğde'de 12 Mahallede İftar Sofrası Kurulacak

22.05.2017 - 17:23, Güncelleme: 22.05.2017 - 17:23
 

Niğde'de 12 Mahallede İftar Sofrası Kurulacak

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarının bu yıl da devam edeceği bildirildi.Niğde Belediyesinden...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarının bu yıl da devam edeceği bildirildi.Niğde Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 mahallede kurulacak iftar sofralarının ilki 29 Mayıs'ta Fatih Sultan Mehmet Camii’nin açılışıyla gerçekleştirilecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şunları kaydetti:"Niğde Belediyesi olarak Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde bu sene de Ramazan programı hazırladık. Geçen sene 1000-1500 kişilik iftarlar düzenlemiştik, bu sene sayıyı artırarak inşallah 2000 ila 5000 kişilik mahalle iftarları kuracağız. Amacımız o mahallenin en zenginiyle en fakirini aynı sofrada bir araya getirmek, aynı kaptan yemek yemek. Kuracağımız mahalle iftarlarımızla birbirimizi görme, tanıma ve birbirimizle dertleşme imkanı bulacağız. İnşallah Niğde Belediyesi olarak bu etkinliğimizi en iyi ve Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde idrak edeceğiz. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarının bu yıl da devam edeceği bildirildi.Niğde Belediyesinden...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarının bu yıl da devam edeceği bildirildi.

Niğde Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 mahallede kurulacak iftar sofralarının ilki 29 Mayıs'ta Fatih Sultan Mehmet Camii’nin açılışıyla gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şunları kaydetti:

"Niğde Belediyesi olarak Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde bu sene de Ramazan programı hazırladık. Geçen sene 1000-1500 kişilik iftarlar düzenlemiştik, bu sene sayıyı artırarak inşallah 2000 ila 5000 kişilik mahalle iftarları kuracağız. Amacımız o mahallenin en zenginiyle en fakirini aynı sofrada bir araya getirmek, aynı kaptan yemek yemek. Kuracağımız mahalle iftarlarımızla birbirimizi görme, tanıma ve birbirimizle dertleşme imkanı bulacağız. İnşallah Niğde Belediyesi olarak bu etkinliğimizi en iyi ve Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde idrak edeceğiz. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.