pendik escort bayan
ak

Niğde Belediyespor Yönetimi İstifa Etti

27.04.2018 - 14:33, Güncelleme: 27.04.2018 - 14:33
 

Niğde Belediyespor Yönetimi İstifa Etti

Kulüp Başkanı Canıtez: - "Gecemizi gündüzümüze katarak çok çaba harcadık ama bir yere kadar. Bugün toplu bir şekilde istifa etme kararı aldık"

NİĞDE (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Niğde Belediyespor yönetimi, istifa etti.Kulüp Başkanı Recep Canıtez, belediye binasındaki kulüpte gazetecilere yaptığı açıklamada, Niğde Belediyespor'un yaklaşık bir yıldır zor bir süreçten geçtiğini söyledi.Aralık ayında göreve geldiklerini hatırlatan Canıtez, "Çok zor bir zamanda zor görevi aldık. 4-5 aydır gece gündüz demeden çabalarımız sonucunda takımımızı tekrar toparlayıp kaldığı yerden devam ettirme başarısını gösterdik. Borcu yarıya indirdik. Biz geldiğimizde borç yaklaşık 4,5 milyon lira civarındaydı. Şu anda 1 milyon 800 bin liraya kadar indirdik." dedi.Canıtez, kulüp borçlarının 2. Lig'de oynayan bir takım için yok denilecek kadar az olduğunu ifade etti.Şehrin takıma duyarsız olduğunu ve şehirdeki iş adamlarına futbolu sevdiremediklerini dile getiren Canıtez, şöyle konuştu:"Bunda biz yöneticilerin de rolü olabilir. Futbolu anlatamamışız. Gençlerimizin dışında orta ve daha yukarı yaşlardaki iş adamlarımız, siyasetçilerimiz olsun bu konudan maalesef uzak durmaktalar. Borç bu kadar inmişken bu kadar duyarsızlığa kapılmanın da bir anlamı yoktu. Bugün akşam saat 17.00'ye kadar futbolcularımıza bir milyon civarında para ödenmezse birçoğunun sözleşmesi boşa çıkıyor. Hepsi federasyona gitti, maç başlarını ödeyemedik. Futbolcuların getir götürlerinden dolayı kulübümüz 500 bin lira civarında bir zarara uğratılıyor. Bu sebeple yönetim olarak sahipsiz kaldık. Metal yorgunluk yaşamaktayız. Gecemizi gündüzümüze katarak çok çaba harcadık ama bir yere kadar. Bugün toplu bir şekilde istifa etme kararı aldık. Belki bizim gibi birileri daha çıkar bizim sahiplendiğimiz gibi onlar da sahiplenir, o kalan borç ödenir ve bu takımımız yok olmaz inşallah."
Kulüp Başkanı Canıtez: - "Gecemizi gündüzümüze katarak çok çaba harcadık ama bir yere kadar. Bugün toplu bir şekilde istifa etme kararı aldık"

NİĞDE (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Niğde Belediyespor yönetimi, istifa etti.

Kulüp Başkanı Recep Canıtez, belediye binasındaki kulüpte gazetecilere yaptığı açıklamada, Niğde Belediyespor'un yaklaşık bir yıldır zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Aralık ayında göreve geldiklerini hatırlatan Canıtez, "Çok zor bir zamanda zor görevi aldık. 4-5 aydır gece gündüz demeden çabalarımız sonucunda takımımızı tekrar toparlayıp kaldığı yerden devam ettirme başarısını gösterdik. Borcu yarıya indirdik. Biz geldiğimizde borç yaklaşık 4,5 milyon lira civarındaydı. Şu anda 1 milyon 800 bin liraya kadar indirdik." dedi.

Canıtez, kulüp borçlarının 2. Lig'de oynayan bir takım için yok denilecek kadar az olduğunu ifade etti.

Şehrin takıma duyarsız olduğunu ve şehirdeki iş adamlarına futbolu sevdiremediklerini dile getiren Canıtez, şöyle konuştu:

"Bunda biz yöneticilerin de rolü olabilir. Futbolu anlatamamışız. Gençlerimizin dışında orta ve daha yukarı yaşlardaki iş adamlarımız, siyasetçilerimiz olsun bu konudan maalesef uzak durmaktalar. Borç bu kadar inmişken bu kadar duyarsızlığa kapılmanın da bir anlamı yoktu. Bugün akşam saat 17.00'ye kadar futbolcularımıza bir milyon civarında para ödenmezse birçoğunun sözleşmesi boşa çıkıyor. Hepsi federasyona gitti, maç başlarını ödeyemedik. Futbolcuların getir götürlerinden dolayı kulübümüz 500 bin lira civarında bir zarara uğratılıyor. Bu sebeple yönetim olarak sahipsiz kaldık. Metal yorgunluk yaşamaktayız. Gecemizi gündüzümüze katarak çok çaba harcadık ama bir yere kadar. Bugün toplu bir şekilde istifa etme kararı aldık. Belki bizim gibi birileri daha çıkar bizim sahiplendiğimiz gibi onlar da sahiplenir, o kalan borç ödenir ve bu takımımız yok olmaz inşallah."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.