pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Belediyesi Sıfır Atık Projesi'ne Katıldı

25.07.2018 - 15:33, Güncelleme: 25.07.2018 - 15:33
 

Niğde Belediyesi Sıfır Atık Projesi'ne Katıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin, Sıfır Atık Projesi kapsamında "Temiz Çevre Temiz Gelecek" sloganıyla başlattığı uygulamada, 15 günde 500 kilogram...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin, Sıfır Atık Projesi kapsamında "Temiz Çevre Temiz Gelecek" sloganıyla başlattığı uygulamada, 15 günde 500 kilogram atık toplandığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi'ne, Niğde Belediyesi de başlattığı uygulamayla destek verdi. Belediye Başkanı Rifat Özkan, uygulama kapsamında, kağıt, evsel yağ, cam şişe, pet şişe, atık pil, atık elektronik, bayat ekmek ve daha birçok konuda geri dönüşüm projeleri yaptıklarını belirtti.Sıfır Atık Projesi'nde geri dönüşümde yeni bir aşamaya geçtiklerini dile getiren Özkan, şunları kaydetti: "Projede 15 günde 500 kilo atık toplandı. Projeyle israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi hedefleniyor. Atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim sistemini uyguluyoruz."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin, Sıfır Atık Projesi kapsamında "Temiz Çevre Temiz Gelecek" sloganıyla başlattığı uygulamada, 15 günde 500 kilogram...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin, Sıfır Atık Projesi kapsamında "Temiz Çevre Temiz Gelecek" sloganıyla başlattığı uygulamada, 15 günde 500 kilogram atık toplandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi'ne, Niğde Belediyesi de başlattığı uygulamayla destek verdi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan, uygulama kapsamında, kağıt, evsel yağ, cam şişe, pet şişe, atık pil, atık elektronik, bayat ekmek ve daha birçok konuda geri dönüşüm projeleri yaptıklarını belirtti.

Sıfır Atık Projesi'nde geri dönüşümde yeni bir aşamaya geçtiklerini dile getiren Özkan, şunları kaydetti:

"Projede 15 günde 500 kilo atık toplandı. Projeyle israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi hedefleniyor. Atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim sistemini uyguluyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.