pendik escort bayan
ak

"Niğde Adliyesindeki Yangında Herhangi Bir Kayıp Yok"

24.06.2018 - 21:08, Güncelleme: 24.06.2018 - 21:08
 

"Niğde Adliyesindeki Yangında Herhangi Bir Kayıp Yok"

YSK Başkanı Sadi Güven: "Yangında personelimizde ve seçim malzemelerinde herhangi bir kaybımız bulunmamaktadır"- "Seçim işlemleri, Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonuna geçirilerek sürdürülmektedir"

ANKARA (AA) - Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Niğde Adliye Sarayının arka bahçesinde çıkan yangında, personelde ve seçim malzemelerinde herhangi bir kayıp bulunmadığını bildirdi. YSK Başkanı Sadi Güven, yaptığı yazılı açıklamada, Niğde Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının seçim malzemelerini teslim aldığı Adliye Sarayının arka bahçesinde yangın çıktığını belirtti. İtfaiye ve AFAD ekiplerince duman tahliyesinin yapıldığını ifade eden Güven, Niğde 1. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda sürdürülen seçim işlemlerinin, yangın nedeniyle Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonuna geçirilerek sürdürüldüğünü kaydetti. Güven, "Yangında personelimizde ve seçim malzemelerinde herhangi bir kaybımız bulunmamaktadır." ifadesini kullandı.
YSK Başkanı Sadi Güven: "Yangında personelimizde ve seçim malzemelerinde herhangi bir kaybımız bulunmamaktadır"- "Seçim işlemleri, Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonuna geçirilerek sürdürülmektedir"

ANKARA (AA) - Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Niğde Adliye Sarayının arka bahçesinde çıkan yangında, personelde ve seçim malzemelerinde herhangi bir kayıp bulunmadığını bildirdi.

YSK Başkanı Sadi Güven, yaptığı yazılı açıklamada, Niğde Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının seçim malzemelerini teslim aldığı Adliye Sarayının arka bahçesinde yangın çıktığını belirtti.

İtfaiye ve AFAD ekiplerince duman tahliyesinin yapıldığını ifade eden Güven, Niğde 1. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda sürdürülen seçim işlemlerinin, yangın nedeniyle Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonuna geçirilerek sürdürüldüğünü kaydetti.

Güven, "Yangında personelimizde ve seçim malzemelerinde herhangi bir kaybımız bulunmamaktadır." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.