pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Adliyesinde Yeni Atamalar

04.07.2017 - 12:08, Güncelleme: 04.07.2017 - 12:08
 

Niğde Adliyesinde Yeni Atamalar

NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Oğuzhan Dönmez atandı.Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle 780 hakim ve savcının...

NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Oğuzhan Dönmez atandı.Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle 780 hakim ve savcının görev yeri yeniden belirlendi. Kararnameye göre, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, İzmir Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Öselmiş'ten boşalan göreve de Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez getirildi.Aynı kararnameyle, Malatya Hakimi Kılıçaslan Erdem Niğde Hakimliğine, Niğde Hakimi Ayşegül Öselmiş İzmir Hakimliğine, Niğde Hakimi Tahsin Çorakçı Konya Hakimliğine, Niğde Hakimi Aydın Cıvgın Bursa Hakimliğine atandı.
NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Oğuzhan Dönmez atandı.Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle 780 hakim ve savcının...

NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Oğuzhan Dönmez atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle 780 hakim ve savcının görev yeri yeniden belirlendi.

Kararnameye göre, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, İzmir Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Öselmiş'ten boşalan göreve de Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez getirildi.

Aynı kararnameyle, Malatya Hakimi Kılıçaslan Erdem Niğde Hakimliğine, Niğde Hakimi Ayşegül Öselmiş İzmir Hakimliğine, Niğde Hakimi Tahsin Çorakçı Konya Hakimliğine, Niğde Hakimi Aydın Cıvgın Bursa Hakimliğine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.