pendik escort bayan
ak

Nevü’den Engelli Bireyler İçin Özel Hizmet Merkezi

17.08.2018 - 14:33, Güncelleme: 17.08.2018 - 14:33
 

Nevü’den Engelli Bireyler İçin Özel Hizmet Merkezi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu tarafından “Engelli Bireylerin Topluma Entegrasyonu...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu tarafından “Engelli Bireylerin Topluma Entegrasyonu İçin Spor ve Eğitim Faaliyetleri Sunmaya Yönelik Özel Hizmet Merkezinin Oluşturulması” projesi, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından kabul edildi.Proje için rektörlük makamında düzenlenen imza törenine, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol ile NEVÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatma Saçlı Uzunöz katıldı.Sözleşmeyi AHİKA Genel Sekreteri Varol ile imzalayan Rektör Bağlı, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.Bağlı, "Proje, engelli bireylere sunulacak özel hareket ve beceri eğitimleri yoluyla bedensel, zihinsel ve sosyal yönden gelişimlerini destekleyerek yaşam kalitelerini arttırmayı hedefleyen bir merkez kurulmasını amaçlamakta. Engelli bireylere, aileleri ve norm bireylerle birlikte bütünsel olarak sunulacak özel eğitim hizmetleri aracılığıyla elde edilecek gelişimlerin takip edilmesi, merkez tarafından gerçekleştirilecek sistematik ölçümlerle sağlanacak. Çalışmalar, bir yandan engelli bireylerin toplumsal entegrasyon sürecine hizmet ederken diğer yandan paralimpik spor branşlarına yönelik yetenek modelleme çalışmasına ışık tutacak." şeklinde konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu tarafından “Engelli Bireylerin Topluma Entegrasyonu...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu tarafından “Engelli Bireylerin Topluma Entegrasyonu İçin Spor ve Eğitim Faaliyetleri Sunmaya Yönelik Özel Hizmet Merkezinin Oluşturulması” projesi, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından kabul edildi.

Proje için rektörlük makamında düzenlenen imza törenine, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol ile NEVÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatma Saçlı Uzunöz katıldı.

Sözleşmeyi AHİKA Genel Sekreteri Varol ile imzalayan Rektör Bağlı, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bağlı, "Proje, engelli bireylere sunulacak özel hareket ve beceri eğitimleri yoluyla bedensel, zihinsel ve sosyal yönden gelişimlerini destekleyerek yaşam kalitelerini arttırmayı hedefleyen bir merkez kurulmasını amaçlamakta. Engelli bireylere, aileleri ve norm bireylerle birlikte bütünsel olarak sunulacak özel eğitim hizmetleri aracılığıyla elde edilecek gelişimlerin takip edilmesi, merkez tarafından gerçekleştirilecek sistematik ölçümlerle sağlanacak. Çalışmalar, bir yandan engelli bireylerin toplumsal entegrasyon sürecine hizmet ederken diğer yandan paralimpik spor branşlarına yönelik yetenek modelleme çalışmasına ışık tutacak." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.