pendik escort bayan
ak

Nevü'de Turizmcilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

27.07.2017 - 18:33, Güncelleme: 27.07.2017 - 18:33
 

Nevü'de Turizmcilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) kent turizmini ele alan istişare toplantısı yapıldı."Nevşehir'de turizm kümelenmesi"...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) kent turizmini ele alan istişare toplantısı yapıldı."Nevşehir'de turizm kümelenmesi" konulu toplantıda, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, Necmettin Erbakan Üniversitesinden Doç. Dr. Birol Mercan ve Uzman Muhittin Koraş tarafından birer sunum yapıldı.Çalışmanın, amacı ve Kapadokya'da nasıl uygulanabileceği ile ilgili katılımcılara bilgi verilen toplantıda, turizm sektörü temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı.Toplantıya, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve turizmciler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) kent turizmini ele alan istişare toplantısı yapıldı."Nevşehir'de turizm kümelenmesi"...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) kent turizmini ele alan istişare toplantısı yapıldı.

"Nevşehir'de turizm kümelenmesi" konulu toplantıda, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, Necmettin Erbakan Üniversitesinden Doç. Dr. Birol Mercan ve Uzman Muhittin Koraş tarafından birer sunum yapıldı.

Çalışmanın, amacı ve Kapadokya'da nasıl uygulanabileceği ile ilgili katılımcılara bilgi verilen toplantıda, turizm sektörü temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı.

Toplantıya, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve turizmciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.