pendik escort bayan
ak

Nevşehir'in İl Oluşunun 63. Yıl Dönümü

21.07.2017 - 09:13, Güncelleme: 21.07.2017 - 09:13
 

Nevşehir'in İl Oluşunun 63. Yıl Dönümü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in il oluşunun 63. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde sanatçı Uğur Işılak tarafından konser verildi.Nevşehir Belediyesi...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in il oluşunun 63. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde sanatçı Uğur Işılak tarafından konser verildi.Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Diriliş Meydanında ellerinde Türk bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar, sanatçı Işılak'ın şarkılarına eşlik etti.Işılak, "Herşey Türkiye için", "Dombıra" ve diğer sevilen şarkılarını seslendirdi.Dinleyicilere hitaben kısa bir de konuşma yapan Işılak, Türk milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dik duruşuyla destan yazdığını belirtti.15 Temmuz’un senaryo olduğunu iddiasında bulunanların milleti inkar ettiğini kaydeden Işılak şöyle konuştu:"Aziz milletimizle alay eden, kendisini aydın kabul eden bir süre zevat çıktı, millete hakaretler ettiler. Güya mücadeleci ruh okumamış, cahil kalmış şeklinde bir imaj çıkarmaya çalışıyorlardı. Ancak o gece tankın altına yatacak cesareti gösteren Metin kardeşimiz bugün matematik alanında doktora yapıyor. Birçok zaferi var bu milletin ama bu neslin şahit olduğu bir zafer vardır, o da 15 Temmuz’dur. Milleti inkar edenler bugün 15 Temmuz'u da inkar ediyorlar."Programda, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından Işılak'a plaket ve çiçek takdim edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in il oluşunun 63. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde sanatçı Uğur Işılak tarafından konser verildi.Nevşehir Belediyesi...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in il oluşunun 63. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde sanatçı Uğur Işılak tarafından konser verildi.

Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Diriliş Meydanında ellerinde Türk bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar, sanatçı Işılak'ın şarkılarına eşlik etti.

Işılak, "Herşey Türkiye için", "Dombıra" ve diğer sevilen şarkılarını seslendirdi.

Dinleyicilere hitaben kısa bir de konuşma yapan Işılak, Türk milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dik duruşuyla destan yazdığını belirtti.

15 Temmuz’un senaryo olduğunu iddiasında bulunanların milleti inkar ettiğini kaydeden Işılak şöyle konuştu:

"Aziz milletimizle alay eden, kendisini aydın kabul eden bir süre zevat çıktı, millete hakaretler ettiler. Güya mücadeleci ruh okumamış, cahil kalmış şeklinde bir imaj çıkarmaya çalışıyorlardı. Ancak o gece tankın altına yatacak cesareti gösteren Metin kardeşimiz bugün matematik alanında doktora yapıyor. Birçok zaferi var bu milletin ama bu neslin şahit olduğu bir zafer vardır, o da 15 Temmuz’dur. Milleti inkar edenler bugün 15 Temmuz'u da inkar ediyorlar."

Programda, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından Işılak'a plaket ve çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.