pendik escort bayan
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

27.04.2018 - 17:23, Güncelleme: 27.04.2018 - 17:23
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, yol kontrol noktasında uygulama yapan jandarma ekipleri, bir araçta av yasağına uyulmayarak yakalandığı tespit edilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, yol kontrol noktasında uygulama yapan jandarma ekipleri, bir araçta av yasağına uyulmayarak yakalandığı tespit edilen 300 kilogram sazan balığı ele geçirdi.İlçe girişinde uygulama yapan jandarma ekipleri, Suriye uyruklu A.H'nin kullandığı aracı durdurarak arama yaptı. Ekipler, aracın bagaj bölümünde kasalar içinde, toplamda 300 kilogram sazan balığı buldu.Balıkları Kızılırmak Nehri'nden yakaladığı ve satmak amacıyla ilçe pazarına götürmekte olduğu belirlenen A.H'ye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce “ticari amaçla avcılık yapmak” suçundan idari para cezası uygulanırken, el konulan balıklar ise Avanos Belediyesi zabıta ekiplerince gömüldü.Avanos Zabıta Müdürü Mustafa Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç sularda 15 Mart ile 15 Haziran arasında balıkların yumurta dönemi olduğu için avlanmanın yasak olduğunu belirterek, gerekli işlemlerin yapıldığını belirtti.Ergün, "Balıkların yumurtlama ve yavrulama sezonu olduğu için balık avlamak ve satışını yapmak bu dönemde yasak. Bu nedenle kolluk kuvvetlerimiz denetimlerini yoğunlaştırdı. Halk pazarında satılmak üzere getirilen 300 kilogram sazan balığına el konuldu. İlgili ekiplerce tutanak tutularak balıklar imha edildi." dedi.- Uyuşturucu operasyonuNevşehir ve Kayseri Emniyet Müdürlüklerince, uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Nevşehir ve Kayseri Emniyet Müdürlükleri tarafından ortak yürütülen istihbari çalışma neticesinde, Kayseri'de iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonda gözaltına alınan A.Ü. ve M.A, daha sonra Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.Haklarında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem yapılan şahıslar, adliyeye sevk edildi.Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, yol kontrol noktasında uygulama yapan jandarma ekipleri, bir araçta av yasağına uyulmayarak yakalandığı tespit edilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, yol kontrol noktasında uygulama yapan jandarma ekipleri, bir araçta av yasağına uyulmayarak yakalandığı tespit edilen 300 kilogram sazan balığı ele geçirdi.

İlçe girişinde uygulama yapan jandarma ekipleri, Suriye uyruklu A.H'nin kullandığı aracı durdurarak arama yaptı.

Ekipler, aracın bagaj bölümünde kasalar içinde, toplamda 300 kilogram sazan balığı buldu.

Balıkları Kızılırmak Nehri'nden yakaladığı ve satmak amacıyla ilçe pazarına götürmekte olduğu belirlenen A.H'ye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce “ticari amaçla avcılık yapmak” suçundan idari para cezası uygulanırken, el konulan balıklar ise Avanos Belediyesi zabıta ekiplerince gömüldü.

Avanos Zabıta Müdürü Mustafa Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç sularda 15 Mart ile 15 Haziran arasında balıkların yumurta dönemi olduğu için avlanmanın yasak olduğunu belirterek, gerekli işlemlerin yapıldığını belirtti.

Ergün, "Balıkların yumurtlama ve yavrulama sezonu olduğu için balık avlamak ve satışını yapmak bu dönemde yasak. Bu nedenle kolluk kuvvetlerimiz denetimlerini yoğunlaştırdı. Halk pazarında satılmak üzere getirilen 300 kilogram sazan balığına el konuldu. İlgili ekiplerce tutanak tutularak balıklar imha edildi." dedi.

- Uyuşturucu operasyonu

Nevşehir ve Kayseri Emniyet Müdürlüklerince, uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir ve Kayseri Emniyet Müdürlükleri tarafından ortak yürütülen istihbari çalışma neticesinde, Kayseri'de iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda gözaltına alınan A.Ü. ve M.A, daha sonra Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Haklarında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem yapılan şahıslar, adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.