pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

19.04.2018 - 10:13, Güncelleme: 19.04.2018 - 10:13
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, İl Dernekler Müdürlüğünce yardım toplama kanunuyla ilgili seminer düzenlendi.İlçede faaliyet gösteren sivil toplum...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, İl Dernekler Müdürlüğünce yardım toplama kanunuyla ilgili seminer düzenlendi.İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerin katılımıyla Belediye Toplantı Salonundaki programda Dernekler İl Müdürü Yakup Yavuzkan, yardım toplama kanunu doğrultusunda derneklerin dikkat etmesi gereken kuralları anlattı.Yavuzkan, "Yardım toplamaya yetkili kişi ve kuruluşlar, bunların hangi amaçla yardım toplayabilecekleri, ilgili kanunla belirlenmiştir. Dernekler, para ve yardım toplama çalışmalarını bu doğrultuda yapabilir." dedi.- Vali Aktaş köylülerle buluştuNevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi. Beraberindeki heyetle ilçeye bağlı Karain, Karlık, Yeşilöz, Akçaören, Başdere, Demirtaş, İltaş, Akköy, Boyalı ve Karacaören köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aktaş, köylerde devam eden yatırımları yerinde inceledi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.Aktaş, kendisine iletilen taleplerin değerlendirileceğini ve hizmetlerin yeterli seviyede olması için gayret edileceğini belirtti.Aktaş'a ziyaretlerinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve köy muhtarları eşlik etti.- Nevşehirspor yönetiminden Ünver'e ziyaretNevşehirspor Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.Dirikoç ziyarette yaptığı açıklamada, Nevşehirspor'un başarısı için kendilerine önemli katkı sağlayan Ünver'e, yönetim kurulu ve taraftarlar adına teşekkür ettiğini belirtti.Dirikoç, Ünver'i, 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta lider olan takımlarının, 6. Grup lideri Kırşehir Belediyespor ile Ankara’da oynayacağı 1. kademe play-off müsabakalarına davet etti.Başkan Ünver de elde edilen grup birinciliğinin ardından takımın, Ankara'da BAL şampiyonluğunu omuzlamasına da şahit olmak istediklerini ifade ederek, daveti kabul etti.Ünver, "Sezonun ilk karşılaşmasından itibaren Nevşehirspor'un yanında olduk. Maddi ve manevi olarak elimizden gelen her desteği takımımızın başarısı için seferber ettik. İnanıyorum ki Nevşehirspor, Ankara’da yüzümüzü bir kez daha güldürecek ve 3. Lig kapısını aralayacaktır." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, İl Dernekler Müdürlüğünce yardım toplama kanunuyla ilgili seminer düzenlendi.İlçede faaliyet gösteren sivil toplum...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, İl Dernekler Müdürlüğünce yardım toplama kanunuyla ilgili seminer düzenlendi.

İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerin katılımıyla Belediye Toplantı Salonundaki programda Dernekler İl Müdürü Yakup Yavuzkan, yardım toplama kanunu doğrultusunda derneklerin dikkat etmesi gereken kuralları anlattı.

Yavuzkan, "Yardım toplamaya yetkili kişi ve kuruluşlar, bunların hangi amaçla yardım toplayabilecekleri, ilgili kanunla belirlenmiştir. Dernekler, para ve yardım toplama çalışmalarını bu doğrultuda yapabilir." dedi.

- Vali Aktaş köylülerle buluştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Beraberindeki heyetle ilçeye bağlı Karain, Karlık, Yeşilöz, Akçaören, Başdere, Demirtaş, İltaş, Akköy, Boyalı ve Karacaören köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aktaş, köylerde devam eden yatırımları yerinde inceledi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Aktaş, kendisine iletilen taleplerin değerlendirileceğini ve hizmetlerin yeterli seviyede olması için gayret edileceğini belirtti.

Aktaş'a ziyaretlerinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve köy muhtarları eşlik etti.

- Nevşehirspor yönetiminden Ünver'e ziyaret

Nevşehirspor Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Dirikoç ziyarette yaptığı açıklamada, Nevşehirspor'un başarısı için kendilerine önemli katkı sağlayan Ünver'e, yönetim kurulu ve taraftarlar adına teşekkür ettiğini belirtti.

Dirikoç, Ünver'i, 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta lider olan takımlarının, 6. Grup lideri Kırşehir Belediyespor ile Ankara’da oynayacağı 1. kademe play-off müsabakalarına davet etti.

Başkan Ünver de elde edilen grup birinciliğinin ardından takımın, Ankara'da BAL şampiyonluğunu omuzlamasına da şahit olmak istediklerini ifade ederek, daveti kabul etti.

Ünver, "Sezonun ilk karşılaşmasından itibaren Nevşehirspor'un yanında olduk. Maddi ve manevi olarak elimizden gelen her desteği takımımızın başarısı için seferber ettik. İnanıyorum ki Nevşehirspor, Ankara’da yüzümüzü bir kez daha güldürecek ve 3. Lig kapısını aralayacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.