pendik escort bayan
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

27.03.2018 - 10:58, Güncelleme: 27.03.2018 - 10:58
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de polis ekiplerince yapılan uygulamada gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de polis ekiplerince yapılan uygulamada gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Çardak köyü kavşağında yapılan uygulamada, şüpheli olarak belirlenen otomobil durduruldu. Araçta bulunan C.V. ve S.A'nın üst aramasını yapan ekipler, 12 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirdi.Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.Savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlılardan S.A. "uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı yapmak", C.V. ise "polis ekiplerine görevini yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklandı. - Avanos'ta kaçak tütün ele geçirildi Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde yaptıkları denetimde kaçak tütün ele geçirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde yaptığı çalışmada, 50 kilogram sarmalık tütün, 31 sigara doldurma aparatı, 6 bin 260 tütün doldurulmuş makaron tesip ederek el koydu. Olayla ilgili A.A, E.Ş, A.E. ve H.B.Y. hakkında işlem başlatıldı. - Derinkuyu'da "Kütüphane Haftası" kutlama programıDerinkuyu ilçesinde geçen yıl Halk Kütüphanesinden en fazla kitap alıp okuyan öğrenciler ödüllendirildi. Kütüphane Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesi ve Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi tarafından okulun konferans salonunda tören düzenlendi. Programda, yazar Osman Aytekin tarafından "Türkiye’de ve dünyadaki kütüphaneler" konulu sunum yapıldı.Öğrencilerin şiir dinletisinin ardından okula kazandırılan kütüphanenin açılışı yapıldı ve geçen yıl Halk Kütüphanesinden en çok kitap alarak okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.Programa, Derinkuyu Belediye Başkan Vekili Tarık Sayın, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Hanifi Ok, İlçe Emniyet Müdürü Özhan Serim, İlçe Kütüphane Müdürü Hüseyin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de polis ekiplerince yapılan uygulamada gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de polis ekiplerince yapılan uygulamada gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Çardak köyü kavşağında yapılan uygulamada, şüpheli olarak belirlenen otomobil durduruldu.

Araçta bulunan C.V. ve S.A'nın üst aramasını yapan ekipler, 12 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirdi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlılardan S.A. "uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı yapmak", C.V. ise "polis ekiplerine görevini yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklandı.

- Avanos'ta kaçak tütün ele geçirildi

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde yaptıkları denetimde kaçak tütün ele geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde yaptığı çalışmada, 50 kilogram sarmalık tütün, 31 sigara doldurma aparatı, 6 bin 260 tütün doldurulmuş makaron tesip ederek el koydu.

Olayla ilgili A.A, E.Ş, A.E. ve H.B.Y. hakkında işlem başlatıldı.

- Derinkuyu'da "Kütüphane Haftası" kutlama programı

Derinkuyu ilçesinde geçen yıl Halk Kütüphanesinden en fazla kitap alıp okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

Kütüphane Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesi ve Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi tarafından okulun konferans salonunda tören düzenlendi.

Programda, yazar Osman Aytekin tarafından "Türkiye’de ve dünyadaki kütüphaneler" konulu sunum yapıldı.

Öğrencilerin şiir dinletisinin ardından okula kazandırılan kütüphanenin açılışı yapıldı ve geçen yıl Halk Kütüphanesinden en çok kitap alarak okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Derinkuyu Belediye Başkan Vekili Tarık Sayın, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Hanifi Ok, İlçe Emniyet Müdürü Özhan Serim, İlçe Kütüphane Müdürü Hüseyin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.