pendik escort bayan
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

17.02.2018 - 11:48, Güncelleme: 17.02.2018 - 11:48
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademik yükseliş gösteren öğretim üyeleri ile bir araya geldi....

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademik yükseliş gösteren öğretim üyeleri ile bir araya geldi. Üniversite yerleşkesindeki toplantı salonunda akademik unvan yükselişi gösteren öğretim üyeleri ile görüşen ve başarılı çalışmalarının sonucu elde ettikleri yeni unvan ve kadrolarından dolayı kendilerini tebrik eden Bağlı, katılımcılarla toplu fotoğraf çektirdi.Rektör Bağlı, Prof. Dr. Sezen Aksöz, Prof. Dr. Ali Meydan, Prof. Dr. Serdar Öztürk, Prof. Dr. Aslıhan Karatepe, Doç. Dr. Duygu Eren, Doç. Dr. Oğuz Öcal, Doç. Dr. İbrahim İlhan, Yrd. Doç. Dr. Gülden Küçükakça Çelik ve Yrd. Doç. Dr. Ebru Topcu’yu tebrik ederek belgelerini ve hediyelerini takdim etti. - Şehit Kaya'nın adı okulda yaşatılacakGülşehir ilçesi Oruç Reis Mahallesi'ndeki 100. Yıl Ortaokuluna, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya'nın ismi verildi. Şehidin isminin yaşatılacağı okulda düzenlenen tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Programda konuşan şehidin babası Ramazan Şahin, oğlunun isminin yeni nesillerin yetişeceği okulda yaşatılacak olmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Kaya, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Vatan sağ olsun, vatan için biz de seve seve canımızı vermeye hazırız." dedi.Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk'ün duası eşliğinde şehit yakınları tarafından açılış kurdelesi kesildikten sonra Nevşehir Pazarcılar Odası tarafından şehit evinde yemek verildi. Programa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Nevşehir Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.- Nevşehir'de "Çaya Geliyoruz" ProjesiGençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan "Çaya Geliyoruz" Projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Karatut, görme engelli özel yüzme sporcusu Metehan Bozkurt'u evinde ziyaret etti. Ünlüer, Metehan ve ailesine müdürlük bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığının her zaman özel insanların yanında olduğunu belirten Ünlüer, Bozkurt'a eşofman takımı hediye etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademik yükseliş gösteren öğretim üyeleri ile bir araya geldi....

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademik yükseliş gösteren öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Üniversite yerleşkesindeki toplantı salonunda akademik unvan yükselişi gösteren öğretim üyeleri ile görüşen ve başarılı çalışmalarının sonucu elde ettikleri yeni unvan ve kadrolarından dolayı kendilerini tebrik eden Bağlı, katılımcılarla toplu fotoğraf çektirdi.

Rektör Bağlı, Prof. Dr. Sezen Aksöz, Prof. Dr. Ali Meydan, Prof. Dr. Serdar Öztürk, Prof. Dr. Aslıhan Karatepe, Doç. Dr. Duygu Eren, Doç. Dr. Oğuz Öcal, Doç. Dr. İbrahim İlhan, Yrd. Doç. Dr. Gülden Küçükakça Çelik ve Yrd. Doç. Dr. Ebru Topcu’yu tebrik ederek belgelerini ve hediyelerini takdim etti.


- Şehit Kaya'nın adı okulda yaşatılacak

Gülşehir ilçesi Oruç Reis Mahallesi'ndeki 100. Yıl Ortaokuluna, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya'nın ismi verildi.

Şehidin isminin yaşatılacağı okulda düzenlenen tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan şehidin babası Ramazan Şahin, oğlunun isminin yeni nesillerin yetişeceği okulda yaşatılacak olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Kaya, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Vatan sağ olsun, vatan için biz de seve seve canımızı vermeye hazırız." dedi.

Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk'ün duası eşliğinde şehit yakınları tarafından açılış kurdelesi kesildikten sonra Nevşehir Pazarcılar Odası tarafından şehit evinde yemek verildi.

Programa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Nevşehir Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.


- Nevşehir'de "Çaya Geliyoruz" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan "Çaya Geliyoruz" Projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Karatut, görme engelli özel yüzme sporcusu Metehan Bozkurt'u evinde ziyaret etti.

Ünlüer, Metehan ve ailesine müdürlük bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının her zaman özel insanların yanında olduğunu belirten Ünlüer, Bozkurt'a eşofman takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.