pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

17.01.2018 - 11:08, Güncelleme: 17.01.2018 - 11:08
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde belediye tarafından yürütülen altyapı çalışmaları devam ediyor.İlçede, 25 kilometrelik alandaki kanalizasyon hatlarının...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde belediye tarafından yürütülen altyapı çalışmaları devam ediyor.İlçede, 25 kilometrelik alandaki kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.Belediye Başkanı Ahmet Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl yapılan 9 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmasının, bu yıl İller Bankasının desteğiyle sürdürüleceğini belirtti.Balcı, "9 milyon 944 bin lira bedelle ihale edilen çalışmadan doğan giderlerin yarısını İller Bankası yarısını da belediyemiz karşılıyor. Başlatılan çalışmanın bir yıl içine tamamlanması hedefleniyor." dedi.- Nevşehir'de kar yağışıNevşehir genelinde dün gece etkisini gösteren kar yağışı, aralıklarla devam ediyor. Hacıbektaş ve Kozaklı ilçesinde yükseklerde 5 santimetreye ulaşan kar kalınlığı, il merkezi ve diğer ilçelerde üç santimetre olarak ölçüldü.Meteoroloji yetkilileri, yağışın cuma günü akşam saatlerine kadar kar ve karla karışık yağmur şeklinde aralıklarla devam edeceğini belirtti.Akşam saatlerinde oluşması beklenen buzlanma vakasına karşı sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.-Türker'e tebrik ziyaretleriÜlkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Ali Türker'e tebrik ziyaretleri sürüyor.Ziyaret programlarında başkanlığı süresince yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili konuklarına bilgi veren Korkmaz, "Nevşehir'de bugüne kadar olduğu gibi şimdiden sonrada birleştirici bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bitmek bilmeyen vatan aşkımızı yeni nesillere aktararak yolumuzdan ve çizgimizden sapmadan ilerleyeceğiz. Ülkü Ocakları olarak bundan sonraki faaliyetlerimiz dur durak bilmeden devam edecektir." ifadesini kullandı.- İş sağlığı ve güvenliği bilgilendirme toplantısıNevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan "İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu"nca bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Meclisi Toplantı Salonundaki programda, kurul yetki, görev ve sorumluluklarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu.Kapadokya Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın, Belediye İş Güvenliği Uzmanı Fatih Bozkurt, kurul üyelerine 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun getirdiği hükümler kapsamında bilgi verdi.Toplantı, kurul üyelerinin sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde belediye tarafından yürütülen altyapı çalışmaları devam ediyor.İlçede, 25 kilometrelik alandaki kanalizasyon hatlarının...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde belediye tarafından yürütülen altyapı çalışmaları devam ediyor.

İlçede, 25 kilometrelik alandaki kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl yapılan 9 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmasının, bu yıl İller Bankasının desteğiyle sürdürüleceğini belirtti.

Balcı, "9 milyon 944 bin lira bedelle ihale edilen çalışmadan doğan giderlerin yarısını İller Bankası yarısını da belediyemiz karşılıyor. Başlatılan çalışmanın bir yıl içine tamamlanması hedefleniyor." dedi.

- Nevşehir'de kar yağışı

Nevşehir genelinde dün gece etkisini gösteren kar yağışı, aralıklarla devam ediyor.

Hacıbektaş ve Kozaklı ilçesinde yükseklerde 5 santimetreye ulaşan kar kalınlığı, il merkezi ve diğer ilçelerde üç santimetre olarak ölçüldü.

Meteoroloji yetkilileri, yağışın cuma günü akşam saatlerine kadar kar ve karla karışık yağmur şeklinde aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Akşam saatlerinde oluşması beklenen buzlanma vakasına karşı sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

-Türker'e tebrik ziyaretleri

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Ali Türker'e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Ziyaret programlarında başkanlığı süresince yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili konuklarına bilgi veren Korkmaz, "Nevşehir'de bugüne kadar olduğu gibi şimdiden sonrada birleştirici bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bitmek bilmeyen vatan aşkımızı yeni nesillere aktararak yolumuzdan ve çizgimizden sapmadan ilerleyeceğiz. Ülkü Ocakları olarak bundan sonraki faaliyetlerimiz dur durak bilmeden devam edecektir." ifadesini kullandı.

- İş sağlığı ve güvenliği bilgilendirme toplantısı

Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan "İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu"nca bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Meclisi Toplantı Salonundaki programda, kurul yetki, görev ve sorumluluklarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kapadokya Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın, Belediye İş Güvenliği Uzmanı Fatih Bozkurt, kurul üyelerine 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun getirdiği hükümler kapsamında bilgi verdi.

Toplantı, kurul üyelerinin sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.