pendik escort bayan
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

21.11.2017 - 12:58, Güncelleme: 21.11.2017 - 12:58
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve Kozaklı Anadolu Lisesi öğrencileriyle kahvaltı programında buluştu.Nevşehir...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve Kozaklı Anadolu Lisesi öğrencileriyle kahvaltı programında buluştu.Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezindeki programda, öğrencilerle sohbet eden Vali Aktaş, çocuklara hediye takdiminde bulundu.Programa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve okul öğretmenleri katıldı.- Mevsimin ilk karı yağdıNevşehir kent merkezi ile ilçelerde mevsimin ilk karı yağdı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışının ardından, hava sıcaklığının düşmesi nedeniyle Hacıbektaş ilçesinde belediye ekipleri caddelerde tuzlama çalışması yaptı.İlçede kar kalınlığı yüksek kesimlerde 5 santimetreyi aşarken, İlçe Emniyet Müdürlüğünce sürücüler yollardaki buzlanma riskine karşı sürücüleri uyardı.Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye birimlerinin karla mücadele için gerekli tüm hazırlıklarını tamamlandığı bildirildi. Fen İşleri Müdürlüğünce yollarda yapılacak çalışmalarda kullanılmak üzere 2 bin ton tuz ile 2 greyder, 5 kepçe ve 4 tuzlama aracının hazır bekletildiği kaydedildi.Öte yandan İlçe Ziraat Odasından yapılan yazılı açıklamada ise seracılık yapan çiftçilerin don olayına karşı tedbirli olmaları istendi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve Kozaklı Anadolu Lisesi öğrencileriyle kahvaltı programında buluştu.Nevşehir...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve Kozaklı Anadolu Lisesi öğrencileriyle kahvaltı programında buluştu.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezindeki programda, öğrencilerle sohbet eden Vali Aktaş, çocuklara hediye takdiminde bulundu.

Programa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve okul öğretmenleri katıldı.

- Mevsimin ilk karı yağdı

Nevşehir kent merkezi ile ilçelerde mevsimin ilk karı yağdı.

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışının ardından, hava sıcaklığının düşmesi nedeniyle Hacıbektaş ilçesinde belediye ekipleri caddelerde tuzlama çalışması yaptı.

İlçede kar kalınlığı yüksek kesimlerde 5 santimetreyi aşarken, İlçe Emniyet Müdürlüğünce sürücüler yollardaki buzlanma riskine karşı sürücüleri uyardı.

Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye birimlerinin karla mücadele için gerekli tüm hazırlıklarını tamamlandığı bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğünce yollarda yapılacak çalışmalarda kullanılmak üzere 2 bin ton tuz ile 2 greyder, 5 kepçe ve 4 tuzlama aracının hazır bekletildiği kaydedildi.

Öte yandan İlçe Ziraat Odasından yapılan yazılı açıklamada ise seracılık yapan çiftçilerin don olayına karşı tedbirli olmaları istendi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.