pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

16.10.2017 - 17:08, Güncelleme: 16.10.2017 - 17:08
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Nevşehir'de çocuk evlerini ve zihinsel engelliler rehabilitasyon merkezini ziyaret...

NEVŞEHİR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Nevşehir'de çocuk evlerini ve zihinsel engelliler rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Karabay, Şehzade ve Yasemin Kardeş Çocuk Evlerine ziyarete bulundu. Evlerin durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Karabay, hediyeler verdiği çocuklarla sohbet etti. Karabay, daha sonra Nevşehir Hacı Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunarak kurum faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. - Şehit ailelerine ziyaretBakan Yardımcısı Karabay, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör saldırısında şehit olan polis memuru Furkan Demir ve Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde şehit olan polis memuru Semih Turgut'un ailesini evlerinde ziyaret ederek taziyelerini iletti. Şehit yakınları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Karabay'a teşekkür etti. Karabay'a programında, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti. - "Yeniden aday olmayacağım" AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti 6. Olağan Kongre sürecinde merkez ilçe başkanlığına yeniden aday olmayacağını belirtti. Açıkgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Siyasetin bir hizmet aracı olduğunu ve bayrak değişimi olması yönünde karar aldığını belirterek, "Bize düşen bu bayrak değişiminin birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek davranışlardan uzak kalması, görevi yeni devralacak arkadaşımıza da bayrağı daha ileri noktaya taşımasını temenni ediyorum. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde yeni dönemde aday olmayacağım. Kongre sürecinde bayrağı yeni bir arkadaşımıza devredeceğim." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Nevşehir'de çocuk evlerini ve zihinsel engelliler rehabilitasyon merkezini ziyaret...

NEVŞEHİR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Nevşehir'de çocuk evlerini ve zihinsel engelliler rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Karabay, Şehzade ve Yasemin Kardeş Çocuk Evlerine ziyarete bulundu.

Evlerin durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Karabay, hediyeler verdiği çocuklarla sohbet etti.

Karabay, daha sonra Nevşehir Hacı Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunarak kurum faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

- Şehit ailelerine ziyaret

Bakan Yardımcısı Karabay, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör saldırısında şehit olan polis memuru Furkan Demir ve Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde şehit olan polis memuru Semih Turgut'un ailesini evlerinde ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Şehit yakınları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Karabay'a teşekkür etti.

Karabay'a programında, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.

- "Yeniden aday olmayacağım"

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti 6. Olağan Kongre sürecinde merkez ilçe başkanlığına yeniden aday olmayacağını belirtti.

Açıkgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Siyasetin bir hizmet aracı olduğunu ve bayrak değişimi olması yönünde karar aldığını belirterek, "Bize düşen bu bayrak değişiminin birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek davranışlardan uzak kalması, görevi yeni devralacak arkadaşımıza da bayrağı daha ileri noktaya taşımasını temenni ediyorum. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde yeni dönemde aday olmayacağım. Kongre sürecinde bayrağı yeni bir arkadaşımıza devredeceğim." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.