pendik escort bayan
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

08.06.2017 - 13:03, Güncelleme: 08.06.2017 - 13:03
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından "Sevgi pınarı çeşmesi" adıyla oluşturulan stantta, akşamları vatandaşa çeşitli içeceklerle ikramda bulunuluyor.Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından "Sevgi pınarı çeşmesi" adıyla oluşturulan stantta, akşamları vatandaşa çeşitli içeceklerle ikramda bulunuluyor.Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikramın Anadolu kültürünün önemli bir parçası olduğunu belirterek Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların sıcak yaz akşamlarında içeceklerle ferahlamalarının sağlandığını kaydetti.Başkan İnce, "İkram ve paylaşma kültürümüzün önemli bir parçası. Bu düşünceyle sevgi pınarı çeşmesini uygulamaya geçirerek halkımızın hizmetine sunduk. Seyyar bir araç hazırladık içerisine yerleştirdiğimiz musluklu termoslara ilçenin farklı noktalarında akşam saatlerinde ve teravih çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuyoruz." diye konuştu.İnce, limonata, şerbet ve çeşitli meşrubat ikramının Ramazan sonrasında da sürdürüleceğini sözlerine ekledi.- Spor Kondisyon Merkezi inşaatı sürüyorNevşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan spor kondisyon merkezinin inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yaptığı yazılı açıklamada, spor kondisyon merkezinde bay ve bayan spor salonları olmak üzere 2 ayrı salon oluşturulduğunu ifade etti. Başkan Ünver, çocuklarıyla spor yapmak için merkeze gidecek aileler için spor salonlarının içinde çocuk oyun alanları oluşturulduğunu, 871 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmekte olan tesisin yapımının büyük ölçüde tamamlandığını aktardı. - Ürgüp'te "Bereket Sofrası"Ürgüp Belediyesi, Ramazan ayının 12. iftarı dolayısıyla "Bereket Sofrası" kuruldu. Musalla Camisi bahçesindeki programa bin kişi katıldı.Program öncesi konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, amaçlarının ramazanın bereketiyle bir araya gelmek olduğunu belirtti.Başkan Yıldız, "Bu sofrada zengin fakir ayrımı yok, amir memur ayrımı yok, çocuk, genç, yaşlı ayrımı yok. Amacımız, omuz omuza olmak, bir arada olmak diğer günlerde de bu kardeşlik sofralarının devam etmesini arzuluyoruz. Ramazan’da kardeşliğimizi pekiştirelim ki ülke olarak güçlü kalalım." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından "Sevgi pınarı çeşmesi" adıyla oluşturulan stantta, akşamları vatandaşa çeşitli içeceklerle ikramda bulunuluyor.Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından "Sevgi pınarı çeşmesi" adıyla oluşturulan stantta, akşamları vatandaşa çeşitli içeceklerle ikramda bulunuluyor.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikramın Anadolu kültürünün önemli bir parçası olduğunu belirterek Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların sıcak yaz akşamlarında içeceklerle ferahlamalarının sağlandığını kaydetti.

Başkan İnce, "İkram ve paylaşma kültürümüzün önemli bir parçası. Bu düşünceyle sevgi pınarı çeşmesini uygulamaya geçirerek halkımızın hizmetine sunduk. Seyyar bir araç hazırladık içerisine yerleştirdiğimiz musluklu termoslara ilçenin farklı noktalarında akşam saatlerinde ve teravih çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuyoruz." diye konuştu.

İnce, limonata, şerbet ve çeşitli meşrubat ikramının Ramazan sonrasında da sürdürüleceğini sözlerine ekledi.


- Spor Kondisyon Merkezi inşaatı sürüyor

Nevşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan spor kondisyon merkezinin inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yaptığı yazılı açıklamada, spor kondisyon merkezinde bay ve bayan spor salonları olmak üzere 2 ayrı salon oluşturulduğunu ifade etti.

Başkan Ünver, çocuklarıyla spor yapmak için merkeze gidecek aileler için spor salonlarının içinde çocuk oyun alanları oluşturulduğunu, 871 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmekte olan tesisin yapımının büyük ölçüde tamamlandığını aktardı.


- Ürgüp'te "Bereket Sofrası"

Ürgüp Belediyesi, Ramazan ayının 12. iftarı dolayısıyla "Bereket Sofrası" kuruldu.

Musalla Camisi bahçesindeki programa bin kişi katıldı.

Program öncesi konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, amaçlarının ramazanın bereketiyle bir araya gelmek olduğunu belirtti.

Başkan Yıldız, "Bu sofrada zengin fakir ayrımı yok, amir memur ayrımı yok, çocuk, genç, yaşlı ayrımı yok. Amacımız, omuz omuza olmak, bir arada olmak diğer günlerde de bu kardeşlik sofralarının devam etmesini arzuluyoruz. Ramazan’da kardeşliğimizi pekiştirelim ki ülke olarak güçlü kalalım." diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.