pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

04.04.2017 - 13:58, Güncelleme: 04.04.2017 - 13:58
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara giden 41 kişilik kafile uğurlandı.Diyanet İşleri Başkanlığı Hac...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara giden 41 kişilik kafile uğurlandı.Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Organizasyonu ile umreye gidecek olan vatandaşlar, Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezi'nde düzenlenen uğurlama töreninde bir araya geldi. Törende, Kur'an-ı Kerim okundu ve Müftü Yardımcısı Nazım Haksever tarafından dua edildi.Tekbirler eşliğinde otobüse binen umre yolcuları, Ankara’ya uğurlandı.Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Mekke'ye gidecek olan vatandaşların 15 Nisan'da dönüş yapacakları öğrenildi. - "Otizm Farkındalık Günü" dolasıyla etkinlik düzenlendiÖzel Kardelen Koleji İlkokulu öğrencileri, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, burada eğitim gören öğrencilerle etkinlik gerçekleştirdi.Toplumsal farkındalık oluşturma ve bu alandaki girişimleri desteklemek amacıyla eğitim merkezini ziyaret eden öğrenciler, "Otizm Farkındalık Günü" kapsamında düzenlenen etkinlikte, merkezde eğitim gören öğrencilerle boyama çalışması yaptı.- NEÜ Rektörü Bağlı'ya ziyaretNevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) rektörlüğüne atanarak görevine başlayan Prof. Dr. Mazhar Bağlı'yı ziyaret etti.Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali Koçak ve beraberindekileri makamında kabule eden Rektör Bağlı, gençlerle bir süre sohbet etti.Bağlı'ya görevinde başarı dileyen heyet, ziyaret anısına Bağlı'ya hediye takdim etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara giden 41 kişilik kafile uğurlandı.Diyanet İşleri Başkanlığı Hac...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara giden 41 kişilik kafile uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Organizasyonu ile umreye gidecek olan vatandaşlar, Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezi'nde düzenlenen uğurlama töreninde bir araya geldi.

Törende, Kur'an-ı Kerim okundu ve Müftü Yardımcısı Nazım Haksever tarafından dua edildi.

Tekbirler eşliğinde otobüse binen umre yolcuları, Ankara’ya uğurlandı.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Mekke'ye gidecek olan vatandaşların 15 Nisan'da dönüş yapacakları öğrenildi.


- "Otizm Farkındalık Günü" dolasıyla etkinlik düzenlendi

Özel Kardelen Koleji İlkokulu öğrencileri, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, burada eğitim gören öğrencilerle etkinlik gerçekleştirdi.

Toplumsal farkındalık oluşturma ve bu alandaki girişimleri desteklemek amacıyla eğitim merkezini ziyaret eden öğrenciler, "Otizm Farkındalık Günü" kapsamında düzenlenen etkinlikte, merkezde eğitim gören öğrencilerle boyama çalışması yaptı.


- NEÜ Rektörü Bağlı'ya ziyaret

Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) rektörlüğüne atanarak görevine başlayan Prof. Dr. Mazhar Bağlı'yı ziyaret etti.

Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali Koçak ve beraberindekileri makamında kabule eden Rektör Bağlı, gençlerle bir süre sohbet etti.

Bağlı'ya görevinde başarı dileyen heyet, ziyaret anısına Bağlı'ya hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.