pendik escort bayan
ak

Nevşehir'deki Ramazan Etkinlikleri

10.05.2019 - 10:58, Güncelleme: 10.05.2019 - 10:58
 

Nevşehir'deki Ramazan Etkinlikleri

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, her akşam farklı konuk ve gösterilerle devam ediyor.Kapadokya Kültür ve...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, her akşam farklı konuk ve gösterilerle devam ediyor.Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi yanında oluşturulan "Ramazan Sokağı"ndaki etkinlikte, şair Mehmet Ercan ve orkestrası sahne aldı.Program, çeşitli şiirleri Anadolu yörelerine ait türküler eşliğinde seslendiren Ercan, zaman zaman anlattığı hikayelerle dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.Ramazan Sokağı'ndaki etkinlik, çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz gölge oyunu, meddah ve çeşitli eğlencelerle devam etti.Kent halkı, alanda kurulan bin 500 kişilik iftar çadırına ve etkinliklere ilgi gösterdi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, her akşam farklı konuk ve gösterilerle devam ediyor.Kapadokya Kültür ve...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, her akşam farklı konuk ve gösterilerle devam ediyor.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi yanında oluşturulan "Ramazan Sokağı"ndaki etkinlikte, şair Mehmet Ercan ve orkestrası sahne aldı.

Program, çeşitli şiirleri Anadolu yörelerine ait türküler eşliğinde seslendiren Ercan, zaman zaman anlattığı hikayelerle dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

Ramazan Sokağı'ndaki etkinlik, çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz gölge oyunu, meddah ve çeşitli eğlencelerle devam etti.

Kent halkı, alanda kurulan bin 500 kişilik iftar çadırına ve etkinliklere ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.