pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Uyuşturucu Zanlıları Tutuklandı

17.12.2018 - 15:03, Güncelleme: 17.12.2018 - 15:03
 

Nevşehir'de Uyuşturucu Zanlıları Tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, belirlenene şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Yaklaşık 2 gram esrar, 55 gram metamfetamin ve 50 gram eroin ele geçirilen operasyonda, "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundadan 13, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti" suçlarından ise 8 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 21 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğerleri hakkında da adli işlem başlatıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, belirlenene şüphelilere yönelik operasyon yapıldı.

Yaklaşık 2 gram esrar, 55 gram metamfetamin ve 50 gram eroin ele geçirilen operasyonda, "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundadan 13, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti" suçlarından ise 8 şüpheli gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen 21 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğerleri hakkında da adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.