pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

07.01.2019 - 16:23, Güncelleme: 07.01.2019 - 16:23
 

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Avanos ilçesinde, şüphe üzerine durdurularak arama yapılan araçta, 8 gram eroin, 8 gram metamfetamin ile sustalı bıçak ele geçirildi.Araçta bulunan H.K. ve A.M.K. gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı veya ticareti yapma" ve "6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.M.K. tutuklandı, H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Avanos ilçesinde, şüphe üzerine durdurularak arama yapılan araçta, 8 gram eroin, 8 gram metamfetamin ile sustalı bıçak ele geçirildi.

Araçta bulunan H.K. ve A.M.K. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı veya ticareti yapma" ve "6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.M.K. tutuklandı, H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.