pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de "Türkiye Gençliği Kıyamda" Programı

09.12.2018 - 07:23, Güncelleme: 09.12.2018 - 07:23
 

Nevşehir'de "Türkiye Gençliği Kıyamda" Programı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri sabah namazında Şifa Camisi'nde buluştu.TÜGVA İl Temsilciliğince "Türkiye Gençliği...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri sabah namazında Şifa Camisi'nde buluştu.TÜGVA İl Temsilciliğince "Türkiye Gençliği Kıyamda" sloganıyla başlatılan çalışma kapsamındaki buluşma çok sayıda vatandaşın da katılımıyla gerçekleşti.Sabah namazından önce Kur'an-ı Kerim tilaveti, tekbir ve salavatlarla başlayan program namazın ardından edilen dua ile sona erdi.TÜGVA üyeleri namaz sonrası cami çıkışında cemaate ikramda bulundu.Buluşma programına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile TÜGVA İl Başkanı Oğuzhan Alkan da katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri sabah namazında Şifa Camisi'nde buluştu.TÜGVA İl Temsilciliğince "Türkiye Gençliği...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri sabah namazında Şifa Camisi'nde buluştu.

TÜGVA İl Temsilciliğince "Türkiye Gençliği Kıyamda" sloganıyla başlatılan çalışma kapsamındaki buluşma çok sayıda vatandaşın da katılımıyla gerçekleşti.

Sabah namazından önce Kur'an-ı Kerim tilaveti, tekbir ve salavatlarla başlayan program namazın ardından edilen dua ile sona erdi.

TÜGVA üyeleri namaz sonrası cami çıkışında cemaate ikramda bulundu.

Buluşma programına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile TÜGVA İl Başkanı Oğuzhan Alkan da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.