pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Şüpheli Ölüm

13.06.2017 - 18:43, Güncelleme: 13.06.2017 - 18:43
 

Nevşehir'de Şüpheli Ölüm

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde, Mustafa Korkmaz (74) isimli şahıs evinde ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde, Mustafa Korkmaz (74) isimli şahıs evinde ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, Korkmaz'ın İstanbul’da yaşayan akrabaları bir süre kendisine ulaşamayınca, durumu beldedeki komşularına haber verdi.Korkmaz'ın yalnız yaşadığı eve gelen komşuları, içeriden gelen kokudan şüphelenerek yetkililere haber verdi. Jandarma ekiplerince kapısı kırılarak girilen evde yapılan incelemede Korkmaz’ın 4-5 gün kadar önce hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi.Jandarmanın yaptığı ön incelemenin ardından, Avanos Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Kesin ölüm nedeninin ayrıntılı otopsi ile belirlenmesi için Korkmaz'ın cesedi Ankara Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde, Mustafa Korkmaz (74) isimli şahıs evinde ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde, Mustafa Korkmaz (74) isimli şahıs evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Korkmaz'ın İstanbul’da yaşayan akrabaları bir süre kendisine ulaşamayınca, durumu beldedeki komşularına haber verdi.

Korkmaz'ın yalnız yaşadığı eve gelen komşuları, içeriden gelen kokudan şüphelenerek yetkililere haber verdi.

Jandarma ekiplerince kapısı kırılarak girilen evde yapılan incelemede Korkmaz’ın 4-5 gün kadar önce hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi.

Jandarmanın yaptığı ön incelemenin ardından, Avanos Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kesin ölüm nedeninin ayrıntılı otopsi ile belirlenmesi için Korkmaz'ın cesedi Ankara Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.