pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Silahlı Soygun Güvenlik Kamerasında

10.02.2018 - 16:18, Güncelleme: 10.02.2018 - 16:18
 

Nevşehir'de Silahlı Soygun Güvenlik Kamerasında

Gözaltına alınan zanlı, tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, akaryakıt istasyonunda silahlı soyguna karışan zanlı, güvenlik kamerasınca görüntülendi. Ürgüp-Avanos karayolundaki bir akaryakıt istasyonuna gelen silahlı bir kişi, görevlinin cebindeki ve çekmecedeki 820 lirayı alarak kaçtı.Polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, karlı arazideki ayak izlerini takip ederek şüpheli Ö.Ö'yü (24) Çökek köyünde yakaladı.Zanlının olayda kullandığı av tüfeği ve istasyon görevlisinden zorla aldığı 820 liraya el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Olayın yansıdığı güvenlik kamera görüntülerinde, kar maskeli şüphelinin tüfeği doğrultarak istasyon görevlisinin cebindeki ve çekmecedeki parayı aldığı görülüyor.
Gözaltına alınan zanlı, tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, akaryakıt istasyonunda silahlı soyguna karışan zanlı, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Ürgüp-Avanos karayolundaki bir akaryakıt istasyonuna gelen silahlı bir kişi, görevlinin cebindeki ve çekmecedeki 820 lirayı alarak kaçtı.

Polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, karlı arazideki ayak izlerini takip ederek şüpheli Ö.Ö'yü (24) Çökek köyünde yakaladı.

Zanlının olayda kullandığı av tüfeği ve istasyon görevlisinden zorla aldığı 820 liraya el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın yansıdığı güvenlik kamera görüntülerinde, kar maskeli şüphelinin tüfeği doğrultarak istasyon görevlisinin cebindeki ve çekmecedeki parayı aldığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.