pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Sanat Ve Kültür Faaliyetleri

17.01.2017 - 11:03, Güncelleme: 17.01.2017 - 11:03
 

Nevşehir'de Sanat Ve Kültür Faaliyetleri

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından kültürel ve sanat alanında etkin hizmetlerin yürütülmesi amacıyla, 2006 yılında hizmete kazandırılan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından kültürel ve sanat alanında etkin hizmetlerin yürütülmesi amacıyla, 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinin, kamu kurum ve kuruluşlarla ve özel kurumların işbirliği ile toplam 299 farklı etkinliğe ev sahipliği yaptığı bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, merkezde kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin tiyatro, konferans, sanatsal etkinlik, toplantı, kongre, ve eğlence programları olmak üzere geçen yıl içinde 299 ayrı programın organize edildiği kaydedildi.Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde geçen yıl 10 tiyatro, 13 konser, 32 konferans, 57 seminer ve eğitim, 54 toplantı, 51 okul organizasyonu ile 82 çeşitli etkinlik programı gerçekleştirildiği kaydedildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından kültürel ve sanat alanında etkin hizmetlerin yürütülmesi amacıyla, 2006 yılında hizmete kazandırılan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından kültürel ve sanat alanında etkin hizmetlerin yürütülmesi amacıyla, 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinin, kamu kurum ve kuruluşlarla ve özel kurumların işbirliği ile toplam 299 farklı etkinliğe ev sahipliği yaptığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, merkezde kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin tiyatro, konferans, sanatsal etkinlik, toplantı, kongre, ve eğlence programları olmak üzere geçen yıl içinde 299 ayrı programın organize edildiği kaydedildi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde geçen yıl 10 tiyatro, 13 konser, 32 konferans, 57 seminer ve eğitim, 54 toplantı, 51 okul organizasyonu ile 82 çeşitli etkinlik programı gerçekleştirildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.