pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Ramazan Bayramı

25.06.2017 - 14:43, Güncelleme: 25.06.2017 - 14:43
 

Nevşehir'de Ramazan Bayramı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, belediye tarafından kent merkezine bayram çadırı kurdu.Belediye Başkanı İsmet İnce, Ramazan Bayramı dolayısıyla Asma...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, belediye tarafından kent merkezine bayram çadırı kurdu.Belediye Başkanı İsmet İnce, Ramazan Bayramı dolayısıyla Asma Köprü önüne kurulan çadırda vatandaşlarla bayramlaştı.Başkan İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram süresince çadırda bulunarak ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet edeceğini belirtti.Bayramların toplum kültüründe büyük öneme sahip günler olduğunu kaydeden İnce, "İlçe sakinlerimizle hemde ilçemizi ziyarete gelen vatandaşlarla bayram çadırımızda bayramlaşıyoruz. Üç gün üç gece boyunca bayram çadırında vatandaşlarla bir arada olacağız. Halkla iç içe olarak, daha geniş katılımlı ve rahat bir ortam olan sokakta buluşuyoruz." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, belediye tarafından kent merkezine bayram çadırı kurdu.Belediye Başkanı İsmet İnce, Ramazan Bayramı dolayısıyla Asma...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, belediye tarafından kent merkezine bayram çadırı kurdu.

Belediye Başkanı İsmet İnce, Ramazan Bayramı dolayısıyla Asma Köprü önüne kurulan çadırda vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram süresince çadırda bulunarak ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet edeceğini belirtti.

Bayramların toplum kültüründe büyük öneme sahip günler olduğunu kaydeden İnce, "İlçe sakinlerimizle hemde ilçemizi ziyarete gelen vatandaşlarla bayram çadırımızda bayramlaşıyoruz. Üç gün üç gece boyunca bayram çadırında vatandaşlarla bir arada olacağız. Halkla iç içe olarak, daha geniş katılımlı ve rahat bir ortam olan sokakta buluşuyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.