pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

28.05.2018 - 18:03, Güncelleme: 28.05.2018 - 18:03
 

Nevşehir'de Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de otomobilin devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.Ali Canlı (78) idaresindeki 38 NE 207 plakalı otomobil,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de otomobilin devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.Ali Canlı (78) idaresindeki 38 NE 207 plakalı otomobil, Nevşehir-Tuzköy karayolu Eğrikuyu mevkisinde devrildi.Kazada otomobil sürücüsü Canlı hayatını kaybederken, araçtaki eşi Meryem Canlı (65) ağır yaralandı. Canlı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Ali Canlı'nın cenazesi de aynı hastanenin morguna götürüldü.Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan yol, jandarma ekiplerinin çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de otomobilin devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.Ali Canlı (78) idaresindeki 38 NE 207 plakalı otomobil,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de otomobilin devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Ali Canlı (78) idaresindeki 38 NE 207 plakalı otomobil, Nevşehir-Tuzköy karayolu Eğrikuyu mevkisinde devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Canlı hayatını kaybederken, araçtaki eşi Meryem Canlı (65) ağır yaralandı. Canlı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ali Canlı'nın cenazesi de aynı hastanenin morguna götürüldü.

Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan yol, jandarma ekiplerinin çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.