pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Ömer Karaoğlu Konseri

15.12.2017 - 21:08, Güncelleme: 15.12.2017 - 21:08
 

Nevşehir'de Ömer Karaoğlu Konseri

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Mevlid-i Nebi programında, sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı.Çat Belediyesi ve Çat 15 Temmuz Diriliş Ortaokulu...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Mevlid-i Nebi programında, sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı.Çat Belediyesi ve Çat 15 Temmuz Diriliş Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan program Kapadokya Kültür ve Sanat merkezinde düzenlendi.Okul öğrencilerinin oratoryo gösterileri ile başlayan programda, öğrencilerden oluşan semazen ekibi sahne aldı.Sanatçı Ömer Karaoğlu'nun sevilen parçalarını seslendirdiği programda, İHH İnsani Yardım Derneği Gençlik Teşkilatı tarafından geliri ihtiyaç sahiplerinin giderlerinde harcanmak üzere kermes düzenlendi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Mevlid-i Nebi programında, sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı.Çat Belediyesi ve Çat 15 Temmuz Diriliş Ortaokulu...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen Mevlid-i Nebi programında, sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı.

Çat Belediyesi ve Çat 15 Temmuz Diriliş Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan program Kapadokya Kültür ve Sanat merkezinde düzenlendi.

Okul öğrencilerinin oratoryo gösterileri ile başlayan programda, öğrencilerden oluşan semazen ekibi sahne aldı.

Sanatçı Ömer Karaoğlu'nun sevilen parçalarını seslendirdiği programda, İHH İnsani Yardım Derneği Gençlik Teşkilatı tarafından geliri ihtiyaç sahiplerinin giderlerinde harcanmak üzere kermes düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.