pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Öğretim Görevlilerine Yönelik Fetö Operasyonu

11.12.2018 - 14:03, Güncelleme: 11.12.2018 - 14:03
 

Nevşehir'de Öğretim Görevlilerine Yönelik Fetö Operasyonu

Biri görevden ihraç edilmiş 4 öğretim görevlisi yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda biri daha önce ihraç edilmiş 4 öğretim görevlisi gözaltına alındı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğretim görevlileri M.Z.K, M.Ç. ve S.G.D. ile daha önce görevden ihraç edilen öğretim üyesi T.Y. gözaltına alındı.Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.
Biri görevden ihraç edilmiş 4 öğretim görevlisi yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda biri daha önce ihraç edilmiş 4 öğretim görevlisi gözaltına alındı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğretim görevlileri M.Z.K, M.Ç. ve S.G.D. ile daha önce görevden ihraç edilen öğretim üyesi T.Y. gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.