pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Mahalle İftarları Devam Ediyor

07.06.2018 - 09:23, Güncelleme: 07.06.2018 - 09:23
 

Nevşehir'de Mahalle İftarları Devam Ediyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Güzelyurt ve Esentepe mahallesi sakinlerinin katılımıyla devam etti.Damat...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Güzelyurt ve Esentepe mahallesi sakinlerinin katılımıyla devam etti.Damat İbrahim Paşa Orta Okulundaki programda, animasyon ekipleri çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında, Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.İftar öncesi konuşma yapan Menekşe, ülke ve millete hizmet etme heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, istikrarın 24 Haziran'dan sonra da devam etmesi için destek talebinde bulundu.Menekşe, "Türkiye özellikle son aylarda bir çok kirli oyuna karşı ciddi bir mücadele içerisinde. Bu oyunlar başta Allah'ın izni sonrasında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruş ortaya koymasıyla birbiri ardına bozuluyor. Türkiye, 25 Haziran'a güler yüzle uyanacak. Haziran ayında milletimiz inşallah iki bayramı bir arada yaşayacak." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Güzelyurt ve Esentepe mahallesi sakinlerinin katılımıyla devam etti.Damat...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Güzelyurt ve Esentepe mahallesi sakinlerinin katılımıyla devam etti.

Damat İbrahim Paşa Orta Okulundaki programda, animasyon ekipleri çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında, Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

İftar öncesi konuşma yapan Menekşe, ülke ve millete hizmet etme heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, istikrarın 24 Haziran'dan sonra da devam etmesi için destek talebinde bulundu.

Menekşe, "Türkiye özellikle son aylarda bir çok kirli oyuna karşı ciddi bir mücadele içerisinde. Bu oyunlar başta Allah'ın izni sonrasında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruş ortaya koymasıyla birbiri ardına bozuluyor. Türkiye, 25 Haziran'a güler yüzle uyanacak. Haziran ayında milletimiz inşallah iki bayramı bir arada yaşayacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.