pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Lise Öğrencisinin Ölümü

18.11.2016 - 15:43, Güncelleme: 18.11.2016 - 15:43
 

Nevşehir'de Lise Öğrencisinin Ölümü

Aksaray Valisi Pekmez: - "Olayın meydana gelmesine dolaylı veya dolaysız sebebiyet veren, ihmali olanların tespiti amacıyla idari inceleme ve soruşturmaya derhal başlanmıştır"

NEVŞEHİR / AKSARAY (AA) - Aksaray'da eğitim gördüğü okulda gördüğü baskı sonucu babasının kullandığı otomobilden atlayarak yaralandığı ve hastanede yaşamını kaybettiği öne sürülen lise öğrencisi kızın cenazesi, memleketi Nevşehir'de defnedildi.Aksaray Spor Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mihriban Ş. (17), 4 gün önce babası Hasan Ş'nin kullandığı otomobilin kapısını açarak, atlaması sonucu yaralandı. Tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Mihriban Ş'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından, ailesine teslim edildi.Genç kızın cenazesi, ikindi vakti Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki Kurşunlu Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.Mihriban Ş'nin ailesi, kızlarının hafta sonunda okulun bahçesinde sınıf arkadaşı ile bankta otururken görevli öğretmen tarafından görüldüğü, okul yönetimince hakkında tutanak hazırlandığı ve okul idaresinin baskısı nedeniyle intihara teşebbüs ettiği iddiasında bulundu.- Aksaray Valisi Pekmez'in açıklamasıAksaray Valisi Aykut Pekmez, yaptığı yazılı açıklamada, Güzel Sanatlar Lisesi pansiyonunda kalan Aksaray Spor Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mihriban Ş'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle üzüntü yaşadığını belirtti.İddialarla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını vurgulayan Pekmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Öğrencimizin vefatını hem vali hem de bir baba olarak derin bir üzüntüyle öğrendim. Yaşanan elim olayın hangi sebeple olursa olsun meydana gelmesini kabul etmek mümkün değildir. Olayın meydana gelmesine dolaylı veya dolaysız sebebiyet veren, ihmali olanların tespiti amacıyla idari inceleme ve soruşturmaya derhal başlanmıştır. En hızlı şekilde sonuçlandırılacak soruşturma sonucunda gerekli idari ve adli yaptırım ve cezalar en ağır şekilde uygulanacaktır. Hayatını kaybeden kızımıza rahmet, dünyadaki en büyük acı olan evlat acısını yaşayan ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum."
Aksaray Valisi Pekmez: - "Olayın meydana gelmesine dolaylı veya dolaysız sebebiyet veren, ihmali olanların tespiti amacıyla idari inceleme ve soruşturmaya derhal başlanmıştır"

NEVŞEHİR / AKSARAY (AA) - Aksaray'da eğitim gördüğü okulda gördüğü baskı sonucu babasının kullandığı otomobilden atlayarak yaralandığı ve hastanede yaşamını kaybettiği öne sürülen lise öğrencisi kızın cenazesi, memleketi Nevşehir'de defnedildi.

Aksaray Spor Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mihriban Ş. (17), 4 gün önce babası Hasan Ş'nin kullandığı otomobilin kapısını açarak, atlaması sonucu yaralandı. Tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Mihriban Ş'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından, ailesine teslim edildi.

Genç kızın cenazesi, ikindi vakti Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki Kurşunlu Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Mihriban Ş'nin ailesi, kızlarının hafta sonunda okulun bahçesinde sınıf arkadaşı ile bankta otururken görevli öğretmen tarafından görüldüğü, okul yönetimince hakkında tutanak hazırlandığı ve okul idaresinin baskısı nedeniyle intihara teşebbüs ettiği iddiasında bulundu.

- Aksaray Valisi Pekmez'in açıklaması

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, yaptığı yazılı açıklamada, Güzel Sanatlar Lisesi pansiyonunda kalan Aksaray Spor Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mihriban Ş'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle üzüntü yaşadığını belirtti.

İddialarla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını vurgulayan Pekmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencimizin vefatını hem vali hem de bir baba olarak derin bir üzüntüyle öğrendim. Yaşanan elim olayın hangi sebeple olursa olsun meydana gelmesini kabul etmek mümkün değildir. Olayın meydana gelmesine dolaylı veya dolaysız sebebiyet veren, ihmali olanların tespiti amacıyla idari inceleme ve soruşturmaya derhal başlanmıştır. En hızlı şekilde sonuçlandırılacak soruşturma sonucunda gerekli idari ve adli yaptırım ve cezalar en ağır şekilde uygulanacaktır. Hayatını kaybeden kızımıza rahmet, dünyadaki en büyük acı olan evlat acısını yaşayan ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.