pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

05.06.2019 - 22:13, Güncelleme: 05.06.2019 - 22:13
 

Nevşehir'de Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

Kurtarmaya çalıştığı Fransız turist ile kayalıklarda mahsur kalan müze görevlisine ekiplerce müdahale edildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de kurtarmaya çalıştığı Fransız turist ile kayalıklarda mahsur kalan müze görevlisi, ekipler tarafından bulundukları yerden indirildi.Edinilen bilgiye göre, Avanos ilçesine bağlı Ak Tepe mevkisinden Zelve Örenyeri’ne inmeye çalışan Fransız turist Bertrand Damien Lovis, yaklaşık 100 metre yükseklikteki kayalıklarda mahsur kaldı.Bölgeyi gezen vatandaşlar, bayrak sallayarak kendisini fark ettirmeye çalışan turisti görünce durumu yakında bulunan müze görevlilerine bildirdi. Müze çalışanı Mehmet Çalışkan da turisti kurtarmak isterken, kayalıklarda mahsur kaldı.Daha sonra, olay yerine gelen jandarma, UMKE ve AKUT ekipleri kayalıklarda yaklaşık 3 saat mahsur kalan Fransız turist Lovis ile müze görevlisi Çalışkan'ı bulundukları yerden indirdi.Kendisini kurtaran ekiplere teşekkür eden Lovis, gazetecilere, ekipler sayesinde olayın iyi sonuçlandığını ve bunu unutmayacağını belirtti.
Kurtarmaya çalıştığı Fransız turist ile kayalıklarda mahsur kalan müze görevlisine ekiplerce müdahale edildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de kurtarmaya çalıştığı Fransız turist ile kayalıklarda mahsur kalan müze görevlisi, ekipler tarafından bulundukları yerden indirildi.

Edinilen bilgiye göre, Avanos ilçesine bağlı Ak Tepe mevkisinden Zelve Örenyeri’ne inmeye çalışan Fransız turist Bertrand Damien Lovis, yaklaşık 100 metre yükseklikteki kayalıklarda mahsur kaldı.

Bölgeyi gezen vatandaşlar, bayrak sallayarak kendisini fark ettirmeye çalışan turisti görünce durumu yakında bulunan müze görevlilerine bildirdi.

Müze çalışanı Mehmet Çalışkan da turisti kurtarmak isterken, kayalıklarda mahsur kaldı.

Daha sonra, olay yerine gelen jandarma, UMKE ve AKUT ekipleri kayalıklarda yaklaşık 3 saat mahsur kalan Fransız turist Lovis ile müze görevlisi Çalışkan'ı bulundukları yerden indirdi.

Kendisini kurtaran ekiplere teşekkür eden Lovis, gazetecilere, ekipler sayesinde olayın iyi sonuçlandığını ve bunu unutmayacağını belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.