pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de İlginç Evlilik Teklifi

27.05.2017 - 11:03, Güncelleme: 27.05.2017 - 11:03
 

Nevşehir'de İlginç Evlilik Teklifi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de zabıta ekipleriyle iş birliği yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, sevdiği kıza ilginç bir yöntemle evlilik teklifinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de zabıta ekipleriyle iş birliği yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, sevdiği kıza ilginç bir yöntemle evlilik teklifinde bulundu.Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu'ndan birlikte mezun olduğu Merve Tari'ye (21) yapacağı evlilik teklifinin unutulmayacak bir anı olarak kalmasını amaçlayan Hüseyin Koç, Kavak beldesi zabıta ekibi ve arkadaşlarının yardımıyla senaryo hazırladı.Hüseyin Koç'un hazırladığı senaryoya göre, Ürgüp ilçesi istikametine giderken peşlerinden gelen zabıta aracının anonsuyla Üçgüzeller mevkisinde araçlarını durdurmak zorunda kalan çiftin kimliklerine el konuldu. Zabıta ekiplerinin aracı durdurmasıyla ve kimlik sorgusu yapmasıyla genç kız panik yaşadı.Bu sırada Koç'un yol kenarında bekleyen arkadaşları üzerinde "Merve benimle evlenir misin?" yazılı pankart açtı. Daha sonra pankartın yanına gelen Koç, diz çökerek Tari'ye evlilik teklifinde bulundu. Koç, aldığı "evet" cevabının ardından Tari'ye yüzük taktı.Hüseyin Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, evlilik teklifini ilginç bir şekilde yapmayı tasarladığını ve böyle bir senaryo hazırladığını belirterek, "2 yıldır birlikteyiz artık işi bağlayalım diye düşündüm. Farklı nasıl bir şey yapalım dedim ve böyle bir sürpriz yapmak istedim." dedi.Araç durdurulduğunda korktuğunu anlatan Tari ise "Hiç beklemiyordum, korktum. Araç durdurulunca çok şaşırdım, kaza mı yaptık diye düşündüm. Çok mutlu oldum." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de zabıta ekipleriyle iş birliği yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, sevdiği kıza ilginç bir yöntemle evlilik teklifinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de zabıta ekipleriyle iş birliği yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, sevdiği kıza ilginç bir yöntemle evlilik teklifinde bulundu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu'ndan birlikte mezun olduğu Merve Tari'ye (21) yapacağı evlilik teklifinin unutulmayacak bir anı olarak kalmasını amaçlayan Hüseyin Koç, Kavak beldesi zabıta ekibi ve arkadaşlarının yardımıyla senaryo hazırladı.

Hüseyin Koç'un hazırladığı senaryoya göre, Ürgüp ilçesi istikametine giderken peşlerinden gelen zabıta aracının anonsuyla Üçgüzeller mevkisinde araçlarını durdurmak zorunda kalan çiftin kimliklerine el konuldu. Zabıta ekiplerinin aracı durdurmasıyla ve kimlik sorgusu yapmasıyla genç kız panik yaşadı.

Bu sırada Koç'un yol kenarında bekleyen arkadaşları üzerinde "Merve benimle evlenir misin?" yazılı pankart açtı. Daha sonra pankartın yanına gelen Koç, diz çökerek Tari'ye evlilik teklifinde bulundu. Koç, aldığı "evet" cevabının ardından Tari'ye yüzük taktı.

Hüseyin Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, evlilik teklifini ilginç bir şekilde yapmayı tasarladığını ve böyle bir senaryo hazırladığını belirterek, "2 yıldır birlikteyiz artık işi bağlayalım diye düşündüm. Farklı nasıl bir şey yapalım dedim ve böyle bir sürpriz yapmak istedim." dedi.

Araç durdurulduğunda korktuğunu anlatan Tari ise "Hiç beklemiyordum, korktum. Araç durdurulunca çok şaşırdım, kaza mı yaptık diye düşündüm. Çok mutlu oldum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.