pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Geri Dönüşüm Sergisi

12.05.2017 - 10:03, Güncelleme: 12.05.2017 - 10:03
 

Nevşehir'de Geri Dönüşüm Sergisi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde öğrencilerin atıkları değerlendirerek yaptığı ürünlerden oluşan sergi açıldı.Geri dönüşüme dikkat...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde öğrencilerin atıkları değerlendirerek yaptığı ürünlerden oluşan sergi açıldı.Geri dönüşüme dikkat çekmek isteyen 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin Avanos Güray Müzesinde açtığı sergide, kağıt ve plastik atıklardan ortaya çıkarılan onlarca ürün görücüye çıktı."Nuh'un Gemisi" adlı geri dönüşüm sergisi açılışı Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından yapıldı.Kaymakam Baytok, sergilenen eserlerin yapımına ilişkin öğrencilerden bilgi aldı.Okul Müdürü Tahsin Gedik, "Öğrencilerimiz, toplum yararına bir proje yapmak istedi. Bu fikirden yola çıkarak geri dönüştürülebilir malzemelerin çöpe gitmesini engellemek üzere okulumuzda biriktirilen kağıt, plastik, karton, pet şişe gibi malzemeleri kullanarak ve birlikte 5 ay çalışarak hayvan figürleri yaptılar." dedi.Sergide, atık malzemelerden yapılmış olan en büyüğü 3 metre, en küçüğü 3 cm olan hayvan figürleri beğeni topladı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde öğrencilerin atıkları değerlendirerek yaptığı ürünlerden oluşan sergi açıldı.Geri dönüşüme dikkat...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde öğrencilerin atıkları değerlendirerek yaptığı ürünlerden oluşan sergi açıldı.

Geri dönüşüme dikkat çekmek isteyen 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin Avanos Güray Müzesinde açtığı sergide, kağıt ve plastik atıklardan ortaya çıkarılan onlarca ürün görücüye çıktı.

"Nuh'un Gemisi" adlı geri dönüşüm sergisi açılışı Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından yapıldı.

Kaymakam Baytok, sergilenen eserlerin yapımına ilişkin öğrencilerden bilgi aldı.

Okul Müdürü Tahsin Gedik, "Öğrencilerimiz, toplum yararına bir proje yapmak istedi. Bu fikirden yola çıkarak geri dönüştürülebilir malzemelerin çöpe gitmesini engellemek üzere okulumuzda biriktirilen kağıt, plastik, karton, pet şişe gibi malzemeleri kullanarak ve birlikte 5 ay çalışarak hayvan figürleri yaptılar." dedi.

Sergide, atık malzemelerden yapılmış olan en büyüğü 3 metre, en küçüğü 3 cm olan hayvan figürleri beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.