pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

11.10.2017 - 11:28, Güncelleme: 11.10.2017 - 11:28
 

Nevşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

Soruşturma kapsamında bir muvazzaf asker tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bir astsubay tutuklandı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, hakkında yakalama kararı çıkarılan astsubay Akın A, görev yeri olan Antalya'nın Manavgat ilçesinde gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat adliyesine sevk edilen zanlı, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEBGİS) üzerinden sorgulandığı Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
Soruşturma kapsamında bir muvazzaf asker tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bir astsubay tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, hakkında yakalama kararı çıkarılan astsubay Akın A, görev yeri olan Antalya'nın Manavgat ilçesinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat adliyesine sevk edilen zanlı, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEBGİS) üzerinden sorgulandığı Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.