pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de Evin Damı Çöktü: 1 Yaralı

05.06.2017 - 11:28, Güncelleme: 05.06.2017 - 11:28
 

Nevşehir'de Evin Damı Çöktü: 1 Yaralı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde damı çöken evdeki kişi yaralandı.Yukarı Mahalle'de Yılmaz İlleez'in (49) oturduğu tek katlı evin damı,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde damı çöken evdeki kişi yaralandı.Yukarı Mahalle'de Yılmaz İlleez'in (49) oturduğu tek katlı evin damı, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine eve gelen itfaiye, AFAD ve sağlık görevlileri, enkazda kalan İlleez'i kurtarmak için çalışma başlattı.Enkazdan yaralı halde çıkarılan İlleez, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Bu arada Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve Belediye Başkanı İsmet İnce, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.Mahalledeki eski evlerde, benzer durumun yaşanmaması için inceleme başlatıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde damı çöken evdeki kişi yaralandı.Yukarı Mahalle'de Yılmaz İlleez'in (49) oturduğu tek katlı evin damı,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde damı çöken evdeki kişi yaralandı.

Yukarı Mahalle'de Yılmaz İlleez'in (49) oturduğu tek katlı evin damı, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine eve gelen itfaiye, AFAD ve sağlık görevlileri, enkazda kalan İlleez'i kurtarmak için çalışma başlattı.

Enkazdan yaralı halde çıkarılan İlleez, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve Belediye Başkanı İsmet İnce, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Mahalledeki eski evlerde, benzer durumun yaşanmaması için inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.