pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Asayiş Uygulamaları

22.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 22.03.2018 - 13:43
 

Nevşehir'de Asayiş Uygulamaları

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çeşitli suçlardan aranan 20 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çeşitli suçlardan aranan 20 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde yaptığı uygulamalarda yapılan kimlik sorgulamalarında arandıkları tespit edilen 22 kişi gözaltına alındı. Emniyettiki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 18'i tutuklandı, 4'ü serbest bırakıldı. Bu arada Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bazı suçlardan aranan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda da "basit yaralama", "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "karşılıksız çek düzenleme" suçlarından 3 zanlı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan, Y.R.Y, "basit yaralama" suçundan, T.T. de "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı. "Karşılıksız çek düzenleme" suçundan gözaltına alınan C.Ö. ise serbest bırakıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çeşitli suçlardan aranan 20 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çeşitli suçlardan aranan 20 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde yaptığı uygulamalarda yapılan kimlik sorgulamalarında arandıkları tespit edilen 22 kişi gözaltına alındı.

Emniyettiki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 18'i tutuklandı, 4'ü serbest bırakıldı.

Bu arada Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bazı suçlardan aranan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda da "basit yaralama", "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "karşılıksız çek düzenleme" suçlarından 3 zanlı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan, Y.R.Y, "basit yaralama" suçundan, T.T. de "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

"Karşılıksız çek düzenleme" suçundan gözaltına alınan C.Ö. ise serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.