pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Aranan 25 Kişi Yakalandı

02.07.2018 - 13:13, Güncelleme: 02.07.2018 - 13:13
 

Nevşehir'de Aranan 25 Kişi Yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında arama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında arama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada bir hafta içinde 25 kişiyi yakaladı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polisin yol kontrollerinde kimlik bilgileri sorgulananlardan haklarında arama kararı bulunan 25 kişi yakalandı.Çeşitli suçlardan aranan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi."Birden fazla kişiyi silahla tehdit", "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ve "hırsızlık" suçlarından haklarında daha önce hapis cezası verilmiş olan 15 zanlı tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında arama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında arama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada bir hafta içinde 25 kişiyi yakaladı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polisin yol kontrollerinde kimlik bilgileri sorgulananlardan haklarında arama kararı bulunan 25 kişi yakalandı.

Çeşitli suçlardan aranan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

"Birden fazla kişiyi silahla tehdit", "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ve "hırsızlık" suçlarından haklarında daha önce hapis cezası verilmiş olan 15 zanlı tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.