pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Valiliğinden "Toz Taşınımı" Uyarısı

22.03.2018 - 13:48, Güncelleme: 22.03.2018 - 13:48
 

Nevşehir Valiliğinden "Toz Taşınımı" Uyarısı

Nevşehir'de toz taşınımı bekleniyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir kent merkezi ve ilçelerde toz taşınımı beklendiği bildirildi.Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının bugün 11.00 saatlerinden gece 23.00'e kadar kent genelinde etkili olmaya devam edeceği ifade edildi.Açıklamada, yaşanabilecek olumsuz şartlarda hava kalitesinin düşmesi, görüş mesafesinin azalması, yağış alan yerlerde ise çamur şeklinde yağış ve ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Nevşehir'de toz taşınımı bekleniyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir kent merkezi ve ilçelerde toz taşınımı beklendiği bildirildi.

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının bugün 11.00 saatlerinden gece 23.00'e kadar kent genelinde etkili olmaya devam edeceği ifade edildi.

Açıklamada, yaşanabilecek olumsuz şartlarda hava kalitesinin düşmesi, görüş mesafesinin azalması, yağış alan yerlerde ise çamur şeklinde yağış ve ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.