pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Merkezli 21 İlde Fetö Operasyonu

15.12.2016 - 21:43, Güncelleme: 15.12.2016 - 21:43
 

Nevşehir Merkezli 21 İlde Fetö Operasyonu

Örgütün kadın yapılanması ve finans ayağına yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 88 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 21 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 88 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşma çerçevesinde, örgütün kadın yapılanması ve finans ayağına yönelik 88 kişi hakkında yakalama kararı verildi.Operasyon kapsamında Yozgat, Bingöl, Giresun, Muğla, Kırıkkale, Çorum, Kars, Aydın, Konya, Düzce, Manisa, Afyonkarahisar, Kayseri, Kahramanmaraş, Antalya, Şanlıurfa, İzmir, Adana, Ankara ve İstanbul’da da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
Örgütün kadın yapılanması ve finans ayağına yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 88 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 21 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 88 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşma çerçevesinde, örgütün kadın yapılanması ve finans ayağına yönelik 88 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Operasyon kapsamında Yozgat, Bingöl, Giresun, Muğla, Kırıkkale, Çorum, Kars, Aydın, Konya, Düzce, Manisa, Afyonkarahisar, Kayseri, Kahramanmaraş, Antalya, Şanlıurfa, İzmir, Adana, Ankara ve İstanbul’da da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.