pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehter Takımıyla Vatandaşları Sahura Kaldırdı

31.05.2019 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2019 - 11:28
 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehter Takımıyla Vatandaşları Sahura Kaldırdı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mehter takımıyla sokak sokak gezerek vatandaşları sahura kaldırdı Sümer ve Güzelyurt mahallelerinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mehter takımıyla sokak sokak gezerek vatandaşları sahura kaldırdı Sümer ve Güzelyurt mahallelerinde marş seslendirerek vatandaşları sahur için uyandırmaya çalışan mehter takımını sokaklarda gören mahalle sakinlerinden kimi evlerinin balkonlarından o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi kimi de Türk bayrağı sallayarak marşlara eşlik etti.Mehteran takımını yakından görebilmek için sokağa çıkan çocuklara, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çeşitli hediyeler dağıttı. Başkan Arı, yaptığı açıklamada, insanlara farklı bir Ramazan ayı yaşatmak istediklerini belirterek, "Rabbim bazen aklımıza böyle güzel şeylerde düşürüyor. Hemşehrilerimizle böylesine güzel bir geceyi birlikte yaşamak istedik. Bu gece hemşehrilerimizle kucaklaşıp, muhabbeti ve sevgiyi beraber paylaşıyoruz. Onların ilgisi ve bize gösterdiği teveccühü bir defa daha bu gece yaşadık. Rabbim inşallah bu birlikteliği, beraberliği uzun yıllar boyunca sürdürmemize fırsat verir." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mehter takımıyla sokak sokak gezerek vatandaşları sahura kaldırdı Sümer ve Güzelyurt mahallelerinde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mehter takımıyla sokak sokak gezerek vatandaşları sahura kaldırdı

Sümer ve Güzelyurt mahallelerinde marş seslendirerek vatandaşları sahur için uyandırmaya çalışan mehter takımını sokaklarda gören mahalle sakinlerinden kimi evlerinin balkonlarından o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi kimi de Türk bayrağı sallayarak marşlara eşlik etti.

Mehteran takımını yakından görebilmek için sokağa çıkan çocuklara, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çeşitli hediyeler dağıttı.

Başkan Arı, yaptığı açıklamada, insanlara farklı bir Ramazan ayı yaşatmak istediklerini belirterek, "Rabbim bazen aklımıza böyle güzel şeylerde düşürüyor. Hemşehrilerimizle böylesine güzel bir geceyi birlikte yaşamak istedik. Bu gece hemşehrilerimizle kucaklaşıp, muhabbeti ve sevgiyi beraber paylaşıyoruz. Onların ilgisi ve bize gösterdiği teveccühü bir defa daha bu gece yaşadık. Rabbim inşallah bu birlikteliği, beraberliği uzun yıllar boyunca sürdürmemize fırsat verir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.