pendik escort bayan
ak

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığına Atama

13.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 13.06.2019 - 13:03
 

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığına Atama

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Bektaş Demir, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Bektaş Demir, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen ve Nevşehir Belediye Meclisinde 2. Başkan Vekili olarak görev yapan Demir'in, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirildiği belirtildi.Yeni görevine başlayan 51 yaşındaki Demir, evli ve 3 çocuk babası.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Bektaş Demir, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Bektaş Demir, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen ve Nevşehir Belediye Meclisinde 2. Başkan Vekili olarak görev yapan Demir'in, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirildiği belirtildi.

Yeni görevine başlayan 51 yaşındaki Demir, evli ve 3 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.